Bitcoin koers
Bitcoin

Analist ziet bullish patroon te midden van rustige Cryptomarkt

De afgelopen dagen is het rustig op de cryptomarkt. Bitcoin (BTC) beweegt nauwelijks, maar dat weerhoudt de bekende crypto analist Willy Woo er niet van optimistisch te blijven. Onlangs ontdekte hij een positief patroon in de VWAP Oscillator-indicator.

Willy Woo ziet ruimte voor prijsstijging

De VWAP (Volume Weighted Average Price) Oscillator is een financiële indicator die de relatie tussen de huidige prijs van een activum en de volumegewogen gemiddelde prijs (VWAP) analyseert. Het geeft handelaren inzicht in de prijsniveaus waar het grootste handelsvolume voor dat activum heeft plaatsgevonden. Bovendien helpt het bij het identificeren van overbought- of oversold-omstandigheden.

In het geval dat Willy Woo beschrijft, daalde de Bitcoin-prijs terwijl de VWAP Oscillator begon te stijgen. Dit verschil tussen de prijsbeweging en de VWAP Oscillator wordt beschouwd als een bullish signaal, wat suggereert dat er in de nabije toekomst ruimte is voor een prijsstijging. Woo benadrukt dat er “veel ruimte om te lopen” is, wat betekent dat de oscillator verder kan stijgen naar een niveau waar in het verleden prijsstijgingen zijn waargenomen.

Huidige consolidatie is een goed teken

Volgens analist Rekt Capital is het huidige stabiele gedrag van BTC een positief teken. Hij gelooft dat deze stabiliteit kan bijdragen aan een gezondere voortzetting van de huidige marktcyclus.

Na een recordhoogte van bijna $74.000 in maart, is de Bitcoin-koers gedaald. Ondanks deze daling benadrukt Rekt Capital dat deze consolidatie kan helpen om in lijn te komen met de historische halvingscycli van Bitcoin. Traditioneel is na elke halving een versnelde marktgroei waargenomen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers beleeft sterke week, crypto analist voorspelt meer vuurwerk
Anthony Scaramucci verwacht dat meer pensioenfondsen in Bitcoin zullen stappen
Professionele investeerders stappen massaal in Spot Bitcoin ETFs
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten