Avalanche (AVAX)
Altcoin, Avalanche

Analisten: Avalanche was ‘ondergewaardeerd’ voordat het een wekelijkse winst van 79% boekte

Avalanche valt op als één van de weinige grote cryptocurrencies die de recente marktdaling succesvol trotseert. Met een indrukwekkende wekelijkse winst van 79% onderscheidt het zich duidelijk van andere valuta’s, die een neerwaartse trend laten zien. Deze prestatie wordt op zijn beurt door experts en beleggers nauwlettend gevolgd.

Oorzaken van de Sterke Prestatie

Analisten wijzen op verschillende factoren die de recente opmars van Avalanche verklaren. Recent aangekondigde partnerschappen, een toename in handelsvolume, en een stijging van de totale waarde die binnen het netwerk is vastgelegd, zijn enkele van de sleutelfactoren.

Daarnaast is er sprake van een verandering in de waardering van altcoins, met een nieuwe kijk op hun potentieel. Terwijl Bitcoin en Ethereum op 11 december een verlies van 6% leden, steeg AVAX in dezelfde periode met 13,6%.

Groei en Toekomstperspectieven

De betrokkenheid van financiële zwaargewichten zoals JPMorgan en Citi, die samenwerken met de Avalanche Foundation voor tokenisatie-initiatieven, heeft bijgedragen aan de positieve dynamiek rond AVAX.

De totale waarde vergrendeld in het Avalanche-netwerk is sinds september met 82% gestegen, en het handelsvolume van AVAX is zelfs met 2.436% toegenomen.

Deskundigen zoals Henrik Andersson van Apollo Crypto geloven dat Avalanche, evenals andere altcoins, in 2024 beter zou kunnen gaan presteren dan Bitcoin, wijzend op de onderschatting van AVAX in vergelijking met andere cryptocurrencies zoals Solana. Het is echter nog afwachten of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, maar de voorspellingen zijn mooi.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Avalanche of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten