Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

‘Apple gaat ooit crypto omarmen en Bitcoin betalingen gaan accepteren’

De CEO van Apple, genaamd Tim Cook, sprak onlangs in een interview met Andrew Ross Sorkin over crypto. Cook vertelde dat hij crypto’s interessant vindt en dat Apple zeker kijkt naar de crypto wereld.


“Apple zal zich ooit gaan begeven in de cryptowereld”

De CEO van Apple zei echter wel dat het bedrijf niet onmiddellijk plannen heeft om zich direct te begeven in de crypto wereld. Sorkin vroeg aan Cook wat zijn mening over crypto was en over de mogelijkheid dat Apple Pay het verder gaat accepteren waarop Cook het volgende zei:

”Het is iets waar we naar kijken. Het is niet iets dat we onmiddellijk van plan zijn te doen. Ik zou dat niet in crypto gaan investeren. Niet omdat ik mijn eigen geld niet in crypto zou investeren, maar omdat ik niet denk dat mensen Apple aandelen kopen om blootstelling aan crypto te krijgen. Dus als ze dat willen doen, kunnen ze op een andere manier direct in crypto investeren. En dat zou ik dus niet doen. Ik ben niet van plan om in de nabije toekomst crypto te gaan gebruiken voor onze producten. Er zijn zeker andere dingen waar we zeker naar kijken.”

Anthony Pompliano, een investeringsexpert, nam het gesprek onder de loep en deelde enkele van zijn opmerkingen over de nieuwe onthullingen. Hij zei:

“Is er een dag in de toekomst waarop we Apple zien doorzetten en waar ze Bitcoin of andere crypto betalingen toestaan? Naar mijn mening, Absoluut. Is er een dag waarop ze beginnen te integreren met dingen als Web 3 of sommige van de andere producten en technologieën die mensen bouwen? Absoluut. Crypto wordt geen aparte industrie. In plaats daarvan krijg je crypto om alle bestaande assets en alle bestaande industrieën te infiltreren.”

De analist suggereerde ook dat veel technologie leiders nu naar crypto valuta’s kijken en actief onderzoek doen naar manieren om deel te nemen en zichzelf en hun teams te onderwijzen. Volgens Pompliano voegen ze experts toe aan hun raad van bestuur om ervoor te zorgen dat crypto hun bedrijf en activiteiten niet verstoort. Het logisch zijn als Apple toestaat dat producten worden gekocht met crypto valuta’s. Daarnaast is het logisch als het zou zich aansluiten bij PayPal en Tesla, enkele van de grootste namen die tegenwoordig crypto valuta’s accepteren.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt
75 procent van de miners van Marathon zijn 2 weken na grote storm nog steeds offline 75 procent van de miners van Marathon zijn 2 weken na grote storm nog steeds offline
BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten