Coinbase Stocks
Exchange

Ark Invest heeft in februari bijna $16 miljoen Coinbase-aandelen in de wacht gesleept

Ondanks de recente daling in de cryptocurrency-markt, blijft Ark Invest, het investeringsbeheerbedrijf van Cathie Wood, Coinbase (COIN) aandelen kopen.

$16 miljoen besteed in 2 dagen tijd

Ark Invest kocht op 10 en 13 februari voor het eerst sinds half januari COIN-aandelen, waardoor ze aanzienlijk blootgesteld zijn aan de grootste crypto-uitwisseling in de VS. Op vrijdag kocht Ark 139.105 COIN-aandelen voor ARK Innovation ETF (ARKK) en 23.220 COIN-aandelen voor ARK Next Generation Internet ETF (ARKW). In totaal besteedde de vermogensbeheerder $9,2 miljoen aan deze investeringen in Coinbase-aandelen.

Op 13 februari kochten ARKK- en ARKW-fondsen van Ark respectievelijk 102.281 COIN-aandelen en 16.414 COIN-aandelen, ter waarde van ongeveer $6,7 miljoen tegen de sluitprijs van maandag van $56,4. In slechts 2 dagen tijd heeft Ark bijna $16 miljoen uitgegeven aan Coinbase-aandelen, $3,5 miljoen meer dan wat het in januari aan dezelfde aandelen besteed heeft. In februari heeft Ark tot nu toe 280.000 COIN-aandelen gekocht, vergeleken met meer dan 330.000 COIN-aandelen in januari. In 2023 heeft Ark in totaal 614.657 COIN-aandelen gekocht voor $28,8 miljoen.

Optimistische visie op crypto-markt

De recente aankopen komen op een moment dat de CEO en Chief Investment Officer van Ark Invest, Wood, een optimistische visie op de cryptocurrency-markt blijven uiten.

Op 3 februari herhaalde Wood haar bullish standpunt over Bitcoin en voorspelde dat het in 2030 $1 miljoen zal bereiken. Ze gelooft dat landen met inflatieproblemen Bitcoin als verzekering zouden moeten overwegen vanwege het veerkrachtige netwerk.

Wood denkt als slot ook dat crypto-activa in 2023 een enorme ommekeer zullen doormaken als gevolg van inflatie en de mogelijke rol van de Amerikaanse FED.

Exchange nieuws

Crypto.com krijgt goedkeuring van Centrale Bank van Ierland als VASP
Ministerie van Financiën van Thailand trekt licentie van cryptobeurs Zipmex in
Coinbase Advanced: Het toonaangevende platform voor ervaren crypto traders
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken