Altcoin Nieuws

Barstool Sports oprichter Dave Portnoy aangeklaagd door Safemoon-investeerders

Barstool Sports oprichter en internetsensatie Dave Portnoy claimt dat hij is aangeklaagd door een groep Safemoon-investeerders.

In een bizarre video die Portnoy maandag op Twitter publiceerde is te zien hoe de beroemdheid een man confronteert die volgens hem al vanaf de vroege ochtend op zijn deur staat te bonken om Portnoy over de rechtszaak te informeren.

“Ik heb geen cent van Safemoon gekregen”

In de video is te zien hoe Portnoy naar beneden loopt om de man te confronteren en te vragen hoe lang hij al op zijn deur klopt. “Ik dacht dat ik werd aangevallen, maar nee, het was iemand die me kwam vertellen dat ik word aangeklaagd voor het promoten van Safemoon. Ik ben de enige gast die al zijn geld verliest met Safemoon en vervolgens wordt aangeklaagd”, aldus Portnoy via Twitter.

“Voor de miljoenste keer, ik heb geen cent van Safemoon gekregen. Ik vertelde mensen dat het een scam was voordat ik investeerde”, zo gaat Portnoy verder. In de bovenstaande tweet deelt Portnoy ook de details van de rechtszaak. Grappig detail is dat één aanklager zijn investering deed en zelfs verkocht voordat Portnoy überhaupt zijn beruchte video over Safemoon publiceerde.

Portnoy is nog altijd aan boord

Portnoy investeerder in mei 2021 40.000 dollar in Safemoon, het project dat hij bestempelde als zijn “favoriete shitcoin.” Safemoon is een cryptocurrency die transacties belast en de opbrengsten teruggeeft aan tokenhouders. Het project draait op de Binance Smart Chain, de blockchain die is ontwikkeld door de grootste cryptobeurs ter wereld, Binance.

Grappig feit is dat Portnoy in al die tijd zijn Safemoon niet verkocht heeft. De internet beroemdheid heeft nog altijd voor 2.370,94 dollar aan Safemoon, die hij waarschijnlijk nooit zal verkopen. Met de huidige koers van 0,0003972 dollar handelt Safemoon 88,5 procent onder de all-time high van januari.

Altcoin nieuws

Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Ethereum Classic verliest in twee weken tijd 30 procent, is er meer pijn in aantocht? Ethereum Classic verliest in twee weken tijd 30 procent, is er meer pijn in aantocht?
Terraform labs gaat de locatie van Do Kwon niet bekend maken Terraform labs gaat de locatie van Do Kwon niet bekend maken
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten