Nieuws, Trending

Basic Attention Token en ICON koersen vliegen OMHOOG


Twee belangrijke cryptocurrencies zien hun koersen vandaag flink omhoog vliegen, namelijk: Basic Attention Token en ICON.


Basic Attention Token (BAT) stijgt met 30 procent

De BAT koers is vanochtend rond 07:00 enorm omhoog gevlogen. De koers lag rond 06:30 nog rond de $0,144 dollar een half uur later vloog de koers omhoog naar een hoogtepunt van $0,191 dollar.

Op het moment van schrijven is de Basic attention token prijs weer iets teruggezakt naar $0,170 dollar. Wel betekent het dat de munt een winst van bijna 30 procent overhoudt aan de koersstijging van vandaag.

 
basic attention token


De reden dat de Basic Attention Token prijs omhoog vliegt is dat er geruchten gaan dat de BAT betrokken is bij de Samsung Digital Wallet. Het kan dus goed zijn dat de munt zijn verschijning gaat maken op de nieuwe Samsung S10.

 

ICON (ICX) koers stijgt met 10 procent

Niet alleen de Basic Attention Token koers is deze ochtend flink gestegen. Ook de ICX prijs vliegt omhoog. Ook dit is te wijten aan een mogelijke samenwerking met Samsung.

ICON zal volgens het gerucht kunnen zorgen voor beveiligde toegang via oogscans, vingerafdrukken en gezichtsherkenning.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ICON token rond de $0,265 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog ‘slechts’ rond de $0,241 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 10 procent is gestegen.

 
icon koers