Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Basic Attention Token stijgt met 30% na Solana integratie

Basic Attention Token (BAT), de crypto token van de Brave Browser, is de afgelopen 24 uur met meer dan 30% gestegen. De stijging volgt op de aankondiging van gisteren dat de Brave-browser zal integreren met Solana.


BAT prijs stijgt met 30 procent

Volgens een blogpost, die op de website van Brave is gedeeld, zal Solana door de integratie de standaard blockchain worden voor gedecentraliseerde app (dapp)-ondersteuning in de browser. Ze hebben voor Solana gekozen vanwege de hoge snelheden en lage kosten.

“Met steeds meer gebruikers en ontwikkelaars die tools nodig hebben voor snelle en betaalbare toegang tot het gedecentraliseerde web, zal deze integratie de weg vrijmaken voor de volgende miljard crypto-gebruikers om applicaties en tokens te benutten”, zegt Brendan Eich, CEO en mede-oprichter van Dapper.

De integratie heeft de BAT koers dus enorm laten stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BAT token rond de $1,27. Dat is meer dan 31% hoger dan gisteren.


Brave lanceert steeds meer nieuwe functies

Na in september 36 miljoen maandelijks actieve gebruikers te hebben bereikt, is Brave de afgelopen maanden druk bezig geweest met het toevoegen van extra functies. In juni lanceerde de browser Brave Search, met als doel een op privacy gericht alternatief voor Google te bieden. Brave search zal bijvoorbeeld niet je IP-adres verzamelen en zal ook niet resultaten personaliseren op jouw gegevens.

In oktober werd Brave Search de standaardzoekmachine in de browser. Brave browser introduceerde in september ook Brave Talk, een op privacy gerichte videoconferentiefunctie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten