Altcoin, Dogecoin, Floki, Shiba inu

Bedrijf dat $1,5 miljoen aan SHIB kocht, klaagt nu het Shiba Inu team aan

Volgens “Ask the Doctor” is Shiba Inu een frauduleus plan omdat de oprichters hun identiteit nog nooit hebben onthuld.


Van goedkeuring tot ontkenning

Tot gisteren leek het in Toronto gevestigde zorg-bedrijf, Ask the Doctor, een crypto vriendelijk bedrijf die verschillende crypto’s ondersteunt. Begin december kocht het 31 miljard Shiba Inu-tokens ter waarde van ongeveer $ 1,5 miljoen. De steun van het bedrijf voor de memecoin duurde echter niet lang.

Het feit dat de oprichters van Shiba Inu hun echte identiteit niet hebben onthuld, toont aan dat het project oplichterij is. Zo beweerde Ask the Doctor. ‘Ask the Doctor gaat zelfs nog een stap verder en wil naar de rechter stappen.

Waarom onthult @ShytoshiKusama zichzelf niet? Makkelijker voor oplichters om zich te verbergen voor wetshandhavers en mensen die achter je aan komen? $shib is een scam #shibarmy, 1% is echte en gehersenspoeld en 99% zijn bots.

In de uren die daarop volgde lanceerde Ask the Doctor een manifest en plaatste het bedrijf talloze tweets over Shiba Inu. In één van de tweets onthulde het bedrijf dat het e-mails had gestuurd naar crypto exchanges zoals Binance, Kraken en CryptoCom. Dit deden ze om de Shiba Inu van hun platforms te laten verwijderen.

Het zorgbedrijf beweerde zelfs dat de makers van Squid Game (SQUID) een deel van hun fraudeopbrengsten hadden “witgewassen” door Shiba Inu-tokens te kopen. De verandering in hun standpunnt is enigszins verrassend, aangezien Ask The Doctor de afgelopen maanden een voorstander was van memecoins.

In november konden gebruikers in Dogecoin betalen voor medische hulp. Kort daarna vroeg het bedrijf de gemeenschap of ze het aanbod van crypto valuta wilden uitbreiden. Daarom hebben zij Floki Inu en Shiba Inu als betaalmethoden toegevoegd. De overgrote meerderheid van de deelnemers aan de peiling stemde voor, terwijl “Ask the Doctor” tweette:

“Het lijkt erop dat we ook SHIB moeten toevoegen, Lang leve de memes!”


Shiba Inu adoptie blijft groeien

Ask The Doctor wist dat het team van Shiba Inu anoniem was toen ze besloten om de $1,5 miljoen aan SHIB te kopen.

Ondanks de juridische oorlog die het zou kunnen beginnen met Ask the Doctor, is de Shiba Inu adoptie de afgelopen maanden blijven groeien. Een paar weken geleden stelde het in Luxemburg gevestigde handelsplatform voor digitale assets, Bitstamp, zijn gebruikers in staat om SHIB te verhandelen tegen de Amerikaanse dollar en de euro.

Kort daarna voegde de Spaanse crypto valuta exchange Bit2Me en het Indiase platform Unocoin ook de memecoin toe met als reden toegenomen interesse van klanten.


AskTheDoctor verwijderd negatieve SHIB tweets

Vandaag zijn de uitspraken van AskTheDoctor over Shiba Inu echter van twitter verwijderd. Het account stuurde zelfs een tweet waarin het zijn medeleven uit aan de oprichter van SHIB.

Wat er dus precies is gebeurd is onduidelijk. Zijn ze van mening veranderd of bezweken zijn onder de druk van de SHIB army is voor nu onduidelijk.