crypto stijgt
Persbericht

Bekende Crypto Analist Voorspelt: BTC Koers Naar $150k In 2025 – Hoeveel Gaat Bitcoin Stijgen Na BTC Halving?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De bekende crypto Analist Mark Palmer voorspelt dat Bitcoin de $ 150.000 gaat bereiken voor het einde van 2025 vanwege het aankomende Bitcoin halving evenement. Investeerders vragen zich nu dan ook massaal af hoeveel de Bitcoin koers gaat stijgen na de Bitcoin halving. 

Mark Palmer, een Benchmark analist, verwacht dat Bitcoin de $ 150.000 zal bereiken voor het einde van 2025. Deze voorspelling is nog een stuk hoger dan zijn eerdere voorspelling die hij maakte op 27 februari. Hierin voorspelde hij dat Bitcoin richting de $ 125.000 kon gaan stijgen over dezelfde periode. 

In een interview met Yahoo Finance benadrukte hij het historische belang van de vorige Bitcoin halving evenementen en de invloed hiervan op de Bitcoin koersen. Hij gaf aan dat de vorige halving evenementen van 2012, 2016 en 2020, werden gevolgd door aanzienlijke koersstijgingen vanwege de shock in de voorraad. 

Mark Palmer verwacht nu dat de aankomende Bitcoin halving, die plaatsvindt op 20 april, een gelijkwaardig effect gaat hebben. Hij benadrukte hierbij dat de stijging relatief gezien nog groter kan worden vanwege de stijging in vraag die ontstaan is door de introductie van de spot Bitcoin ETF-producten. Hierdoor werd het voor institutionele beleggers makkelijker om in de Bitcoin koers te investeren. Dit heeft er logischerwijs voor gezorgd dat de vraag naar Bitcoin is toegenomen. 

Palmer is echter niet de enige optimistische bekende crypto analist over de aankomende Bitcoin halving. Analisten van de Bitfinex crypto exchange gaven eerder ook al aan dat ze een BTC koers verwachten tussen de $ 150.000 en $ 169.000 na de BTC halving. Ook Anthony Scaramucci, oprichter van Skybridge Capital, verwacht dat Bitcoin hard kan stijgen in de 18 maanden na de Bitcoin halving. Scaramucci verwacht zelfs dat Bitcoin $ 170.000 waard kan gaan worden in deze periode. 

Bitcoin Koers Verwachting – Hoeveel Gaat Bitcoin Stijgen?

De Bitcoin koers is vandaag licht gedaald en heeft over de afgelopen 24 uur een daling van 2,76% moeten accepteren. De Bitcoin koers bevindt zich daardoor rond het $ 68.239 niveau, een niveau dat nog altijd 2,61% meer waard is dan een week geleden. Over de afgelopen 30 dagen is Bitcoin nu echter 1,85% gedaald, terwijl het over de afgelopen 12 maanden met meer dan 61% is gestegen. 

Bitcoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Bulls zijn er recentelijk niet in geslaagd om het niveau van de $ 70.000 te beschermen (Bitcoin was 2 dagen geleden nog meer dan $ 72.000 waard). Veel investeerders zien deze dip echter wel als een goede mogelijkheid om BTC voor een relatief lage prijs te kopen in aanloop naar de aankomende Bitcoin halving. 

Als er naar de grafiek van Bitcoin wordt gekeken lijken er ook tekenen te zijn van een toekomstige stijging. De RSI (paars) wist bijvoorbeeld al van 20 naar 40 te stijgen, een teken dat het momentum begint toe te nemen. 

Bitcoin Koers Grafiek – Bron: TradingView

De 30-daagse MA (geel) beweegt zich ondertussen richting de 200-daagse MA (blauw). Op het moment dat deze 30-daagse MA onder de 200-daagse MA zakt is er een grote kans dat de koers van BTC weer begint te stijgen. 

Daarnaast laat het ondersteuningsniveau van de token (groen) ondanks de recente dip van de Bitcoin koers nog altijd een stijgende lijn zien. De koers heeft nog altijd een overtuigend handelsvolume van boven de $ 35 miljard dus er is geen enkel teken dat de bekende cryptomunt aan populariteit verliest. 

Om die reden is de verwachting dat de huidige dip van korte duur is. Zijn fundamenten, samen met de aankomende Bitcoin halving, zullen er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat de BTC koers een aanzienlijke stijging kan doormaken op de langere termijn. 

Op de korte termijn is er echter meer onzekerheid. Allereerst bevindt de BTC koers zich op dit moment in een neerwaartse trend. Daarnaast worden de grootste winsten van de BTC halving vaak pas enkele maanden na dit evenement gerealiseerd. Om deze reden zouden gebruikers erover na kunnen denken om hun portfolio te diversifiëren met tokens die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Om die reden bespreken we hieronder een drietal van de beste crypto investeringen van dit moment. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Een Gloednieuw Multi-Chain Alternatief voor de Populaire Dogecoin

Dogeverse is een multi-chain alternatief voor de populaire meme coin Dogecoin. Deze token lanceerde onlangs zijn presale en is al meteen een groot succes gebleken. De token is bezig met iets unieks. Het wil namelijk een alternatief voor Dogecoin ontwikkelen dat op meerdere blockchains te gebruiken is. Dit is iets wat nog nooit eerder gezin is in de crypto markt. 

Om dit te realiseren ontwikkelt Dogeverse zijn project op meerdere blockchains. Dogeverse wordt onder andere ontwikkeld op de Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche blockchain. Dit betekent ook dat gebruikers kunnen profiteren van de beste voordelen en functies van al deze blockchains. Dogeverse is dan ook een goedkopere, duurzamere, snellere en veiligere versie dan de originele Dogecoin. 

Dogeverse heeft een totale token voorraad 200 miljard DOGEVERSE tokens. Van deze 200 miljard tokens zijn er 30 miljard beschikbaar tijdens de recent gestarte presale. Daarnaast worden er nog eens 20 miljard tokens gereserveerd voor staking beloningen. 

De crypto presale is pas kort geleden gestart, maar heeft nu al meer dan $1 miljoen weten op te halen. Een DOGEVERSE token kost op dit moment $0,000291 per stuk, maar deze prijs zal stijgen op het moment dat de token over minder dan 3 dagen, of wanneer het doel van $1,7 miljoen behaald wordt, zijn volgende fase ingaat. Gebruikers kunnen DOGEVERSE tokens kopen middels ETH, BNB, MATIC, AVAX, USDT en creditcard.

Bezoek Dogeverse Presale

99Bitcoins (99BTC) – Bekend Crypto Platform Lanceert Eigen Token

99Bitcoins is een platform dat al een bekende naam heeft binnen de crypto sector. Al in 2010 is deze website namelijk gelanceerd. Inmiddels hebben al meer dan 700.000 gebruikers die alles willen weten over crypto. Nu heeft het project echter besloten dat het tijd is voor een eigen cryptomunt.

Daarom is deze week de presale van 99BTC token gestart. Met deze token kunnen gebruikers en investeerders profiteren van verschillende voordelen. Zo zal de token een centrale rol innemen binnen een Learn-to-Earn mechanisme. Hier zal de token dienen als beloningen voor het volbrengen van taken. 

De verdiensten kunnen vervolgens verzilverd worden op een crypto exchange voor mooie rendementen. Daarnaast is het mogelijk om de token te staken, zodat je nog eens extra rente kunt verdienen over je crypto. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Zeker met een community van 700.000 gebruikers, is dit de nieuwe cryptomunt met potentie om te exploderen.

Je kunt de 99BTC token kopen via de presale website van 99Bitcoins. Hier kun je de token swappen voor ETH of USDT, of aanschaffen met een creditcard. Momenteel opereert de token met een ERC-20 standaard, maar op termijn zal deze gemigreerd worden naar een BRC-20 standaard. Hierdoor gaan de transactiekosten omlaag, wat de token geschikter maakt voor traden.

Nu naar 99Bitcoins Presale

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Profiteer van de Aankomende Bitcoin Halving via dit Bitcoin Mining Platform

Bitcoin Minetrix is een revolutionair mining platform die de problemen van de huidige Bitcoin mining markt wil oplossen. De Bitcoin mining markt staat bekend om zijn hoge instapkosten en hierdoor is het moeilijk toegankelijk voor particuliere gebruikers. Door de introductie van zijn Stake 2 Mine concept wil Bitcoin Minetrix hier dus verandering in aanbrengen.

Door de native token BTCMTX te staken kunnen gebruikers namelijk cloud mining credits verdienen. Deze credits kunnen ze vervolgens gebruiken om Bitcoin te minen. Op deze manier kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s. Daarnaast kunnen gebruikers met Bitcoin Minetrix ook profiteren van de Bitcoin halving en de bijkomende stijgingen zonder dat ze zelf een Bitcoin hoeven te kopen. 

Ondanks dat de presale van dit project nog gaande is, kunnen gebruikers al wel beginnen met staken. Zolang het mining platform nog niet live is komen ze in aanmerkingen voor aanzienlijke beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van 54%. Als het mining platform vervolgens live gaat, kunnen ze beginnen met het verdienen van cloud mining credits. 

De presale van BTCMTX heeft op dit moment al meer dan $13 miljoen opgehaald en er zijn nog maar 5 dagen te gaan voordat de huidige prijs van $0,0146 verhoogd wordt. Gebruikers zullen er dus snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijzen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB, Matic en creditcard. 

Bezoek Bitcoin Minetrix 

5thScape (5SCAPE) – Ontdek de Revolutionaire AR en VR Wereld van 5thScape

5thScape zet de crypto markt op zijn kop met de introductie van zijn nieuwe AR en VR-platform. 5thScape is het eerste VR-ecosysteem op de blockchain en de ontwikkelaars van dit project zijn niet alleen bezig met de ontwikkeling van VR-games, ook zijn ze bezig met de ontwikkeling van hun eigen VR-headset en ergonomische bureaustoelen. 

Binnen het ecosysteem van 5thScape kunnen gebruikers zelf meewerken aan de ontwikkeling en de toekomst van VR. Hiervoor worden ze beloond met 5SCAPE tokens. Daarnaast gaat het grootste gedeelte van de abonnementskosten ook naar de personen die de VR-games ontwikkelen.

De 5SCAPE token speelt een centrale rol in het ecosysteem en zal gebruikt worden als betaalmiddel op alle systemen. Gebruikers kunnen deze 5SCAPE token ook gebruiken om hun headsets of stoelen te kopen. Ook kan de token gestaked worden voor aantrekkelijke beloningen. 

5SCAPE tokens bevinden zich op dit moment in een presale die al meer dan $4,7 miljoen heeft weten op te halen in korte tijd. 5SCAPE tokens kosten op dit moment $0,00285 per stuk. Deze prijs zal echter gaan stijgen naar $0,01 tijdens listing. Dat betekent dat gebruikers die nu instappen bij de presale op papier al een winst kunnen realiseren van meer dan 250% voordat de token überhaupt gelanceerd is. 

Bezoek 5thScape 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.