Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Beleggers kunnen Bitcoin sparen voor hun pensioen via Fidelity Investments

Fidelity Investments, één van Amerika’s grootste financiële dienstverleners, introduceert een product genaamd Digital Assets Account. Dit is een nieuw aanbod dat bedrijven toegang geeft om Bitcoin te kopen.

De 401(k) spaarrekeningen van Fidelity Investments

Volgens een rapport van de New York Times zal het nieuwe product naar verwachting deze zomer live gaan. Hierdoor kunnen bedrijven, mits ze daarvoor kiezen, Bitcoin toevoegen aan de pensioenspaarrekeningen van hun klanten.

“We zagen een groeiende interesse van sponsors over hoe Bitcoin of hoe digitale munten kunnen worden aangeboden in een pensioenplan”. Aldus Dave Gray, hoofd van pensioenaanbiedingen en platforms op de werkplek bij Fidelity Investments, aan de NYT.

Een 401 (k) -account is een door het bedrijf gesponsord pensioenspaar en investeringsplan dat werknemers een belastingvoordeel geeft op het geld dat ze bezitten. Bijdragen worden automatisch afgetrokken van de loonstrookjes van de werknemers en geïnvesteerd in fondsen die door de werknemers worden opgehaald.

De toekomst van beleggen

Volgens Gray heeft MicroStrategy zich al bij het initiatief aangesloten. Fidelity voert al gesprekken met andere werkgevers. In een apart interview met de Wall Street Journal benadrukte Gray de noodzaak van een gevarieerde reeks producten en beleggingsoplossingen voor hun investeerders.

“We verwachten dat cryptocurrency zal bepalen waarop toekomstige generaties denken over beleggen voor de korte en lange termijn”

– Aldus Gray.

Het in Boston gevestigde bedrijf zei dat bedrijven tot 20% van het geld van hun werknemers in Bitcoin zouden kunnen omzetten. Afhankelijk van het geïnvesteerde bedrag en de werkgever, zal de rekeningvergoeding tussen 0,75% en 0,90% van het vermogen bedragen. Daarnaast komt er een extra, nog niet bekend, handelsvergoeding die “concurrerend geprijsd” zal zijn.

Bitcoin nieuws

Tesla heeft inmiddels 90% van Bitcoin verkocht Tesla heeft inmiddels 90% van Bitcoin verkocht
Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Dan Tapiero: “Bitcoin is een enorme kans voor Blackrock” Dan Tapiero: “Bitcoin is een enorme kans voor Blackrock”
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten