Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Solana Nieuws

Ben Armstrong: Cardano zal $8 bereiken voordat altcoin-cyclus eindigt

Crypto analist Ben Armstrong voorspelt dat de Cardano koers kan stijgen tot $8. Volgens de analist zal dit gebeuren voordat de altcoin-cyclus eindigt.


Cardano blijft nog lang bestaan

Cryptocurrency-analist Ben Armstrong heeft zijn mening gegeven over Cardano. Volgens Armstrong zal de prijs van 1 ADA token stijgen tot $8 voordat de altcoin-cyclus eindigt. Deze uitspraak deed hij in een Youtube video met de titel: “Beste Investering in 2021: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Cardano (ADA)?”. Armstrong besprak het onderwerp ook met Crypto Jebb.

Armstrong gelooft dat Cardano op 31 oktober de prijs van $8 zal bereiken. Hij voegde eraan toe dat, wanneer dit gebeurt, de institutionele interesse enorm gegroeid is. Echter, de analist is niet alleen positief gestemd over Cardano. Hij zei nameliojk dat Polkadot (DOT) en Elrond (eGLD) ook een enorm bullish potentieel hebben. Hij voegde echter toe Cardano en Ethereum momenteel toch de belangrijkste focus zijn. Armstrong legde uit:

Ik hou van Cardano. Ik denk dat Cardano en Ethereum nog lang zullen bestaan. Polkadot (DOT) speelt ergens een rol denk ik, maar persoonlijk geloof ik echt meer in Ethereum en Cardano. Ik denk dat Polkadot een plek heeft, ik denk dat Elrond (EGLD) een plek heeft en Solana (SOL) een plek, maar ik denk dat we het over de twee reuzen hebben en ik denk dat ze zo zullen blijven.

– Ben Armstrong, cryptocurrency-analist

Dat gezegd hebbende, verklaarde Crypto Jebb ook dat Cardano een maximaal aanbod heeft, in tegenstelling tot Ethereum. Dit zal het potentieel van ADA vergroten om op lange termijn meer te kunnen doen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten