Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Beperkte volatiliteit Bitcoin verlegt focus naar altcoins

De Bitcoin koers lijkt vast te zitten in een bepaalde range en ligt op de koers om de week te eindigen met een plus van 2 procent. In een nieuwe update stelt DecenTrader dat de zijwaartse koersactie nog weleens één maand kan duren, voordat de hype rondom de halving weer opleeft.

Altcoins lijken nu te profiteren van de “saaie” koersactie die Bitcoin laat zien.

Als we de analisten van Cointelegraph mogen geloven, dan is Chainlink een munt die op dit moment heel bullish oogt.

Op het moment van schrijven klokt de munt binnen op een koers van 18,64 dollar en is het voorbij de weerstand van 17,32 dollar geschoten op 2 februari. Volgens de analisten van Cointelegraph is dat een teken dat de munt zijn opwaartse trend voortzet.

Het 20-daagse exponentiële bewegende gemiddelde is begonnen met stijgen en de RSI (onderkant grafiek) gaat naar de “overgekocht” zone. Dat impliceert dat de bulls op dit moment de baas zijn als het over de Chainlink koers gaat.

Er is volgens de analisten van Cointelegraph sprake van een kleine weerstand rond de koers van 19,53 dollar, maar als die wordt verslagen, dan kan het handelspaar opspringen naar het koersdoel van 21,79 dollar.

Op het oog zit er dus nog voldoende brandstof in de tank van Chainlink.

Internet Computer klaar voor nieuwe stijgingen?

Dan is het tijd voor Internet Computer (ICP) dat volgens de analisten van Cointelegraph ook bullish momentum te pakken heeft. Dat momentum begon voor de munt nadat het opsprong vanaf het 50-daagse bewegende gemiddelde op 11,63 dollar op 1 februari.

“De lange kandelaar op 3 februari laat zien dat de bears proberen om de opwaartse beweging rond de koers van 14 dollar te stoppen, maar het is een positief signaal dat de bulls niet veel terrein opgeven”, aldus Cointelegraph.

dat zou impliceren dat het voor ICP mogelijk is om boven de koers van 14 dollar te breken, waarna het handelspaar een poging kan wagen om naar het niveau van 16,30 dollar door te schieten.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Crypto analist verkocht Ethereum en Bitcoin voor deze altcoin
Top 3 best presterende cryptomunten van deze week
Enorme dump in aantocht? $3 miljard aan altcoins komen vrij
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC