Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Betekent de aanhoudende crash het einde van de crypto-markt?

De recente koerscrash was een enorme klap voor de investeerders, experts delen hun mening over de recente koersval.


Oorzaken van de laatste crash

De signalen van de Federal Reserve, stijgende obligatierendementen, hardhandig optredende signalen en strikte regelgeving waren een hard gelag voor crypto investeerders.

Het lijkt op het einde van de wereld voor de crypto-gemeenschap. Na een kort herstel staat de cryptomarkt vandaag weer in het rood. De cryptomarkt is de laatste tijd ingestort, maar het is veel te vroeg om te denken dat de cryptomarkt dood is, zo vertelt het bedrijf WazirX Trade Desk.

Ter ondersteuning van zijn argument noemt het bedrijf een aantal factoren die laten zien dat de cryptomarkt juist aan het groeien is. Zo betreedt Intel bijvoorbeeld de Bitcoin-mining industrie. Het is van plan een Bitcoin-mining chip te onthullen. Daarnaast hebben ongeveer 300 banken plannen om in de eerste helft van 2022 Bitcoin-handel te starten.

Microsoft heeft Activision gekocht, een toonaangevende game-ontwikkelaar ter wereld, het benadrukt zijn focus op de ‘Metaverse’. Instagram is van plan om NFT’s te integreren terwijl Twitter NFT-verificaties uitrolt”, voegde het eraan toe.

Marktexperts vertellen dat de laatste daling in de cryptomarkt geen branchespecifiek fenomeen is. Financiële markten over de gehele linie hebben een klap gekregen. Helaas is crypto nog steeds behoorlijk gecorreleerd met de aandelenmarkt. “Alles wat daar gebeurt, zal uiteindelijk de cryptomarkt beïnvloeden,” zei Edul Patel, CEO en mede-oprichter van Mudrex.

“Vrees over de renteverhoging door de Amerikaanse Fed heeft de financiële markten scherp gehouden”, voegde hij eraan toe. De tweedaagse beleidsvergadering van de Federal Reserve begint dinsdag en de crypto-ruimte gaat dit scherp in de gaten houden.

China verraste de markten echter met zijn renteverlaging toen de projectontwikkelaars in de op een na grootste economie ter wereld begonnen te imploderen. Het is een poging om de binnenlandse markten omhoog te halen.


Wil jij Crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


‘De crypto-markt kan alleen stijgen vanaf dit punt’

Marktexperts zijn van mening dat de markt voor cryptocurrency niet verder kan dalen vanaf het huidige stadium. Zij verwerpen de theorie dat de markt dood is. Patel zei het volgende:

“Met verschillende instellingen die miljarden dollars binnenhalen, is het een goede koopkans. Een blik op de on-chain-statistieken laat duidelijk zien dat de whales op dit moment continu de dip kopen.”

Wanneer de fundamenten stand houden tijdens een dalende markt, is het een kans in plaats van een bedreiging, suggereren de marktexperts.

De markt heeft sinds vorig jaar veel grote en kleine dalingen gezien en is altijd weer teruggekomen,” zei Gaurav Dahake, CEO en oprichter van Bitbns.

“De aandelenmarkt presteerde de afgelopen maanden ook ondermaats, maar heeft nog steeds het vertrouwen van beleggers. Het is belangrijk om geduld te hebben met de crypto-investering. We wachten op duidelijkheid van de regelgeving van de Fed, die de cryptocurrency zou stabiliseren.” Aldus Dahake.

Bitcoin nieuws

Analisten waarschuwen voor Bitcoin crash naar 20.000 dollar Analisten waarschuwen voor Bitcoin crash naar 20.000 dollar
Amerikaanse spot Bitcoin ETF van One River afgewezen door SEC Amerikaanse spot Bitcoin ETF van One River afgewezen door SEC
Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten