Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bijna miljoen Bitcoin-wallets aangemaakt in november

Bitcoin (BTC) begint steeds populairder te worden. Dit blijkt uit nieuwe data afkomstig van Glassnode. Het aantal nieuwe Bitcoin-adressen die aangemaakt zijn in de maand november is opgelopen tot circa 913.000.


Wallet-adressen groeit gestaag door

Ondanks de grote prijsschommelingen op de crypto-markt, blijven de macro-vooruitzichten voor de top cryptocurrency erg gezond. uit een Tweet van de on-chain analist ‘On-Chain College’ bleek dat het aantal Bitcoin-adressen gestaag doorgroeit.

In de Tweet deelde hij een grafiek waarin te zien is dat het aantal wallet-adressen van juni 2020 tot december 2021 gestegen is van circa 30 miljoen wallets naar circa 40 miljoen wallets.


Investeerders onderzoeken Bitcoin en andere crypto’s

Ondanks de feestelijke vieringen en de Omikron-angsten in november en december blijven investeerders Bitcoin en andere crypto’s onderzoeken. Hierdoor worden suggesties gedaan dat er een bredere trend gaande is in de crypto-wereld. Crypto’s blijken wereldwijd dan ook steeds meer geaccepteerd te worden.

Ook wordt Bitcoin, net als veel andere cryptocurrencies, tegenwoordig steeds vaker geaccepteerd in (online) winkels. Via dergelijke services kunnen onder andere retailwinkels crypto’s accepteren, die vervolgens in veel gevallen direct omgezet wordt in de lokale fiat-valuta. Hierdoor lopen winkeleigenaren geen risico op koerswisselingen. Mogelijk zal deze vorm in de toekomst nog vaker ingezet gaan worden bij winkels.

Bitcoin nieuws

MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt
Breaking: Crypto fonds Three Arrow Capital is failliet Breaking: Crypto fonds Three Arrow Capital is failliet
Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten