Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Binance brengt Bitcoin-betalingen naar Shopify

’s Werelds grootste crypto exchange, Binance, blijft uitbreiden zodat haar klanten crypto’s steeds vaker kunnen gebruiken om dingen mee te kopen. Om dit mogelijk te maken heeft Binance nu een nieuwe samenwerking gestart met Shopify.


Crypto gebruiken als betaalmiddel

Binance kondigde gisteren een samenwerking aan met Alchemy Pay om peer-to-peer crypto betalingen mogelijk te maken bij meer dan 2 miljoen verkopers. Dit zal gebeuren via Binance Pay.

De nieuwe integratie stelt gebruikers en verkopers in staat om te betalen en betalingen te accepteren met behulp van 40 verschillende cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Binance Pay-gebruikers kunnen dan dus spullen kopen bij partners van Alchemy Pay zoals de e-commercegigant Shopify.

De CEO van Alchemy Pay, genaamd John Tan, zei dat de samenwerking van Alchemy Pay met Binance geweldig nieuws is. Hierdoor wordt het namelijk steeds makkelijker voor crypto fans om hun tokens te gebruiken om echte spullen mee te kopen. Crypto wordt hierdoor steeds meer als ‘echt’ geld gezien.

Zoals eerder gemeld, is Binance Pay een contactloze P2P-cryptobetalingsfunctie op Binance, waarmee gebruikers crypto-betalingen over de hele wereld kunnen verzenden en ontvangen. De app is in maart gelanceerd en is beschikbaar voor alle in aanmerking komende Binance-gebruikers.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten