binance
Nieuws, Trending

Binance brengt tweede gedecentraliseerde Exchange Preview uit

Binance, de grootste cryptocurrency exchange op dit moment heeft de tweede preview onthuld voor zijn komende gedecentraliceerde exchange (DEX). 

Binance

Op Binance wordt met regelmaat het grootste dagelijkse volume in cryptocurrency verhandeld. Eerder heeft het bedrijf een eerste sneak peak vrijgegeven middels een tweet. In deze demo toonde Binance destijds 3 essentiële kenmerken van de geplande exchange; het maken, noteren en verhandelen van crypto-tokens.

Breder iniatief

Het project is onderdeel van het bredere Binance initiatief. Uiteindelijk wil Binance miljoenen crypto-assets ondersteunen. Met de nieuwste preview is er een nieuwe gebruikersinterface, portemonnee en blokverkenner voor DEX, ontwikkelaars die bevestigden dat een testnetversie onthuld. Binnenkort zou dit beschikbaar moeten zijn voor gebruikers.

Verschillen

Gedecentraliseerde exchanges zijn anders dan de meer gebruikte traditionele exchanges. De verschillen zitten zich in de gecentraliseerde databases en opslag. Gebruikers kunnen in plaats daarvan hun privésleutels zelf beheren, dit in plaats van dat de exchange dit voor hun beheert.