Changpeng Zhao (CZ)
Exchange

Binance CEO: ‘Een selfie betekent niet dat we vrienden zijn’

Binance CEO Changpeng Zhao waarschuwt zijn 8,6 miljoen volgers op Twitter dat een foto met hem niet betekent dat het om vrienden of Binance-insiders gaat. “Ik heb waarschijnlijk meer dan 10.000 selfies gemaakt met mensen”, aldus Changpeng Zhao.

“Geloof mensen niet zomaar als ze een selfie laten zien en daarmee zeggen dat ze close zijn met mij of Binance”, zo gaat de CEO van Binance verder.

Weinig vrienden

Verder onthult de CEO van het grootste beursplatform van de crypto-industrie dat hij geen netwerker is en een “hele kleine groep hechte vrienden” heeft. Het selfie-proces van Changpeng Zhao is zo efficiënt, dat hij stagiairs soms de opdracht geeft om een rij te maken voor mensen die met hem op de foto willen.

Vervolgens neemt een andere stagiair de foto, zodat ze een hoog volume kunnen draaien. “Ons team heeft een proces waarbij een ‘stagiair’ mensen helpt om een rij te vormen, vervolgens hun telefoon pakt, deze aan een andere ‘stagiair-fotograaf’ geeft, die in minder dan 3 seconden de foto neemt. Hierdoor kun je makkelijk 300 selfies maken in 15-20 minuten. Het duurt maar 30 events om 10.000 selfies te bereiken”, aldus Changpeng Zhao.

Veel fans van Changpeng Zhao kozen ervoor om hun selfies ook op Twitter te publiceren en de CEO van Binance wil daar nog weleens op reageren.

Martina Beg bevestigt het verhaal van Changpeng Zhao met de publicatie van deze foto op Twitter en het bericht: “Ik kan bevestigen dat dit klopt.”

Problemen voor Binance

Binance heeft overigens weleens betere tijden gekend. Het beursplatform verliest in rap tempo marktaandeel en heeft problemen met verschillende overheden. Met name omdat het handelsplatform van Changpeng Zhao de regels in meerdere landen aan zijn laars zou lappen.

In Nederland weigerde Binance bijvoorbeeld om een licentie bij de centrale bank aan te vragen. Die is nodig om in Nederland een crypto-handelsplatform draaiende te mogen houden.

Om die reden is Binance nu vertrokken uit Nederland en zo zijn er wel meer voorbeelden van landen waar er iets mis ging met Binance en de regels.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Exchange nieuws

Robinhood lanceert cryptodiensten in de Europese Unie
Binance schort euro stablecoin op na een prijsstijging van 200%
Revolutie in de maak? Gratis Crypto Versturen via Sociale Media zoals WhatsApp
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers