Binance Logo
Exchange

Binance Duitsland vraagt actief licenties aan

Binance blijft zich actief inzetten in hun poging om nieuwe gebieden te veroveren en zijn aanwezigheid in nieuwe rechtsgebieden uit te breiden.

Aanvragen Duitse licenties

Momenteel vraagt de exchange alle benodigde licenties aan om in Duitsland legaal te mogen opereren, in samenwerking met de Duitse toezichthouders. Hiervoor huurt het bedrijf onder andere compliance-personeel aan.

Begin mei heeft de exchange met succes een vergelijkbaar proces in Frankrijk voltooid, waardoor het nu een volwaardige aanbieder van digitale activadiensten in het land geworden is.

Nu lijkt Duitsland de juiste keuze voor de exchange te zijn. Eerder heeft het Duitse ministerie van Financiën al de eerste crypto-belastinggids uitgegeven en heeft de Commerzbank, één van de grootste bank in het land, een vergunning aangevraagd voor bewaardiensten voor cryptocurrencies.

Opereren binnen wettelijke kaders

Afgelopen jaar (2021) zei CZ van Binance dat het samen zal gaan werken met toezichthouders wereldwijd naarmate het zich uit blijft breiden. Dit omdat het bedrijf wel binnen alle wettelijke kaders wil opereren. Toch zet de populaire crypto-exchange nu grote stappen om deze licenties te bemachtigen.

Cryptocurrencies lijken gedurende dit jaar steeds meer in populariteit toe te nemen. Alhoewel de huidige crypto-prijzen dit wellicht niet geheel laten zien zijn er inmiddels een stuk meer investeerders dan een paar jaar geleden. Deze trend lijkt zich voor nu ook aan te houden. Het is nog niet bekend of en wanneer dit zal gaan stagneren.

Exchange nieuws

Uitstel van hoorzitting borgtochtaanvraag Binance-directeur in Nigeria
Opnamestop voor grote transacties op Zuid-Koreaanse crypto-exchange Upbit
Zuid-Koreaanse Won stijgt naar top als meest verhandelde valuta tegen cryptocurrencies
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving