Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Binance Duitsland vraagt actief licenties aan

Binance blijft zich actief inzetten in hun poging om nieuwe gebieden te veroveren en zijn aanwezigheid in nieuwe rechtsgebieden uit te breiden.

Aanvragen Duitse licenties

Momenteel vraagt de exchange alle benodigde licenties aan om in Duitsland legaal te mogen opereren, in samenwerking met de Duitse toezichthouders. Hiervoor huurt het bedrijf onder andere compliance-personeel aan.

Begin mei heeft de exchange met succes een vergelijkbaar proces in Frankrijk voltooid, waardoor het nu een volwaardige aanbieder van digitale activadiensten in het land geworden is.

Nu lijkt Duitsland de juiste keuze voor de exchange te zijn. Eerder heeft het Duitse ministerie van Financiën al de eerste crypto-belastinggids uitgegeven en heeft de Commerzbank, één van de grootste bank in het land, een vergunning aangevraagd voor bewaardiensten voor cryptocurrencies.

Opereren binnen wettelijke kaders

Afgelopen jaar (2021) zei CZ van Binance dat het samen zal gaan werken met toezichthouders wereldwijd naarmate het zich uit blijft breiden. Dit omdat het bedrijf wel binnen alle wettelijke kaders wil opereren. Toch zet de populaire crypto-exchange nu grote stappen om deze licenties te bemachtigen.

Cryptocurrencies lijken gedurende dit jaar steeds meer in populariteit toe te nemen. Alhoewel de huidige crypto-prijzen dit wellicht niet geheel laten zien zijn er inmiddels een stuk meer investeerders dan een paar jaar geleden. Deze trend lijkt zich voor nu ook aan te houden. Het is nog niet bekend of en wanneer dit zal gaan stagneren.

Exchange nieuws

Binance krijgt principiële goedkeuring om in Kazachstan te opereren Binance krijgt principiële goedkeuring om in Kazachstan te opereren
Sam Bankman-Fried: “Teleurstellend dat anderen niet bijsprongen met steun” Sam Bankman-Fried: “Teleurstellend dat anderen niet bijsprongen met steun”
Robinhood wordt aangeklaagd als gevolg van meme-stock drama Robinhood wordt aangeklaagd als gevolg van meme-stock drama
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten