Binance en Chainlink gaan samenwerken aan DeFi-toepassingen

Binance heeft een samenwerking tussen de crypto exchange en Chainlink aangekondigd. Het resultaat van deze samenwerking is dat de welbekende cryptocurrency exchange zijn gegevens naar slimme contractenplatforms kan versturen.


Ontwikkeling van Decentralized Finance (DeFi)

Zowel de crypto exchange als Chainlink zetten het initiatief voort om de ontwikkeling van gedecentraliseerde financiën (Defi) te ondersteunen.

DeFi-protocollen maken gebruik van slimme contracten om hiermee een gedecentraliseerde infrastructuur voor financiële toepassingen te creëren.


Defi is erg belangrijk voor het gehele ecosysteem

Binance zet zich voortdurend in voor de ontwikkeling van het blockchain-ecosysteem. Zij zijn dan ook van mening dat de ontwikkeling van dergelijke DeFi-protocollen een belangrijk onderdeel is van dit ecosysteem. Hierdoor wil het bedrijf graag meehelpen bij de ontwikkeling hiervan.

Slimme contracten kunnen volgens CZ, de CEO van Binance, alleen werken als de gegevens die hierin verstrekt worden betrouwbaar zijn. Deze gegevens kunnen dan ook alleen betrouwbaar zijn als de ontwikkelaars toegang hebben tot gegevens die dat zijn. Een mogelijkheid hiervoor zijn de gegevens uit de beveiligde orakels die Chainlink aanbiedt, aldus CZ.


 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken