Exchange Nieuws

Binance en Mastercard gaan prepaid cryptokaart in Brazilië uitbrengen

Binance en Mastercard, 2 van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in hun respectieve industrieën, hebben een nieuw partnerschap aangekondigd om een nieuw type financieel product naar de mensen van Brazilië te brengen.

Binance Card naar Brazilië

Binance is van plan om zijn Binance Prepaid-kaart, de Binance Card, in Brazilië uit te brengen. De kaart, die aangedreven wordt door Mastercard, bied een nieuw niveau van gemak en toegankelijkheid voor crypto-houders in het land.

De Binance Card stelt gebruikers in staat om eenvoudig crypto om te zetten naar een fiat-valuta naar keuze, zoals de dollar of de euro. In de praktijk werkt de kaart hierdoor eigenlijk als een traditionele bankpas. Het biedt gebruikers de vrijheid om te kiezen welke activa ze willen vasthouden en welke ze willen uitgeven, deze kunnen namelijk apart gekozen worden.

Ook wordt de kaart met enkele extra functies geleverd, zoals cashback-beloningen, lage transactiekosten en diverse beveiligingsmaatregelen waarmee de activa van de gebruiker beschermd wordt.

Nog geen releasedatum bekend

De bedrijven willen het voor iedereen eenvoudiger maken om toegang te krijgen tot cryptocurrencies en deze daadwerkelijk te gebruiken. Ze willen hierdoor een brug bieden tussen het traditionele financiële systeem en de snelgroeiende crypto-industrie.

Het is benoemingswaardig dat er geen releasedatum bekend is gemaakt voor de Binance Card in Brazilië. Toch is het een veelbelovende stap vooruit en de aankondiging heeft lokaal naar verluidt al voor veel positieve opwinding gezorgd. Het is nog onbekend wat voor effect deze kaart op de wereldwijde cryptomarkt zal gaan hebben.

Exchange nieuws

Breaking: Binance legt handel stil vanwege storing
Binance-medewerkers zouden klanten in China helpen om KYC-controles te omzeilen
Coinbase gewaarschuwd door SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?