MasterCard Crypto
Exchange

Binance en Mastercard gaan prepaid cryptokaart in Brazilië uitbrengen

Binance en Mastercard, 2 van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in hun respectieve industrieën, hebben een nieuw partnerschap aangekondigd om een nieuw type financieel product naar de mensen van Brazilië te brengen.

Binance Card naar Brazilië

Binance is van plan om zijn Binance Prepaid-kaart, de Binance Card, in Brazilië uit te brengen. De kaart, die aangedreven wordt door Mastercard, bied een nieuw niveau van gemak en toegankelijkheid voor crypto-houders in het land.

De Binance Card stelt gebruikers in staat om eenvoudig crypto om te zetten naar een fiat-valuta naar keuze, zoals de dollar of de euro. In de praktijk werkt de kaart hierdoor eigenlijk als een traditionele bankpas. Het biedt gebruikers de vrijheid om te kiezen welke activa ze willen vasthouden en welke ze willen uitgeven, deze kunnen namelijk apart gekozen worden.

Ook wordt de kaart met enkele extra functies geleverd, zoals cashback-beloningen, lage transactiekosten en diverse beveiligingsmaatregelen waarmee de activa van de gebruiker beschermd wordt.

Nog geen releasedatum bekend

De bedrijven willen het voor iedereen eenvoudiger maken om toegang te krijgen tot cryptocurrencies en deze daadwerkelijk te gebruiken. Ze willen hierdoor een brug bieden tussen het traditionele financiële systeem en de snelgroeiende crypto-industrie.

Het is benoemingswaardig dat er geen releasedatum bekend is gemaakt voor de Binance Card in Brazilië. Toch is het een veelbelovende stap vooruit en de aankondiging heeft lokaal naar verluidt al voor veel positieve opwinding gezorgd. Het is nog onbekend wat voor effect deze kaart op de wereldwijde cryptomarkt zal gaan hebben.

Exchange nieuws

Uitstel van hoorzitting borgtochtaanvraag Binance-directeur in Nigeria
Opnamestop voor grote transacties op Zuid-Koreaanse crypto-exchange Upbit
Zuid-Koreaanse Won stijgt naar top als meest verhandelde valuta tegen cryptocurrencies
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins