Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Binance gaat €100 miljoen investeren om in Frankrijk uit te breiden

De populaire cryptocurrency exchange Binance gaat naar verluidt €100 miljoen investeren in Frankrijk. Ook heeft het een samenwerking bekend gemaakt met de in Parijs gevestigde startup-incubator ‘Station F’. Binance wil hiermee zijn voetafdruk in Frankrijk én Europa verder uitbreiden.


Frankrijk uniek gepositioneerd

Volgens Changpeng Zhao, de CEO van Binance, is Frankrijk uniek gepositioneerd om de leider van de Europese crypto-industrie te zijn. Naar verluidt heeft Binance al een team van zo’n 50 personen in het land. Dit zullen er echter naar verwachting veel meer worden.

Als onderdeel van de samenwerking met Station F zullen verschillende startups profiteren van ondersteuning van de teams van BNB Chain, NFT Labs en Binance Labs om hun ideeën en mogelijke samenwerkingen met Binance-partners te ontwikkelen. De CEO van Station F, Roxanne Varza, zei het volgende:

“Voor alle mensen die blockchain en crypto beter willen begrijpen, hopen we dat deze plek hen zal helpen om de web3-wereld te betreden.”

Hiernaast is Binance een test aan het uitvoeren voor een telefonische klantenondersteuning, waar ze beginnen met ondersteuning in het Turks. Alhoewel ze deze nieuwe functie nu nog aan het testen zijn, wilt het crypto-bedrijf telefonische ondersteuning in de toekomst naar alle markten waar ze actief zijn uitrollen. Het is nog niet bekend wanneer dat precies zal gaan zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten