Binance Exchange Bitcoin (BTC)
Exchange

Binance huurt accountantskantoor om crypto-reserves te verifiëren

De crypto-exchange Binance heeft naar verluidt het accountantskantoor Mazars ingeschakeld om zijn crypto-reserves te verifiëren.

Samenwerking met Mazars

Mazars is een internationaal accountantskantoor met hun hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk. Ze hebben onder andere voor de voormalige Amerikaanse president (Donald Trump) gewerkt. Om Binance’s Proof-of-Reserve (PoR) te verifiëren zijn ze nu door Binance ingeschakeld.

Ze zijn naar verluidt al bezig met het beoordelen van alle openbaar gedeelde informatie van Binance over de Bitcoin Proof of Reserve. Het zal ook toekomstige updates en tokens verifiëren. Naar verwachting wordt de eerste verificatie deze week nog afgerond.

Circa $2 miljard door Binance verplaatst

Dit wordt nu bekend terwijl Binance aanzienlijke hoeveelheden crypto heeft verplaatst als onderdeel van haar Proof of Reserve audits. Op 28 november stuurde Binance nog 127.351, of circa $2 miljard, naar een destijds onbekende wallet. Inmiddels is bekend dat het om een wallet van Binance zelf ging en onderdeel was van hun lopende PoR-proces.

Eerder betoogde Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, nog dat het niet perse goed nieuws is als crypto-exchanges grote hoeveelheden van cryptovaluta moeten verplaatsen om hun wallet-adres te bewijzen. Het is echter niet bekend of dit enige (grote) consequenties voor de exchange gaat hebben, verwacht wordt echter van niet.

Exchange nieuws

Coinbase lanceert mega advertentiecampagne tijdens NBA-play-offs
Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC