Japan, XRp
Exchange

Binance Japan kondigt grootse lancering aan met 34 crypto’s

TOKIO – Binance Japan, een dochteronderneming van de wereldwijde cryptocurrency gigant Binance, heeft een spannende onthulling gedaan in afwachting van haar grootschalige opening in augustus. Het bedrijf gaf een voorproefje van haar aanstaande cryptocurrency spot-handelsplatform, waarmee het zich opmaakt om een sterke concurrent op de Japanse markt te worden.

Binance Japan heeft aangegeven klaar te zijn om de bestaande concurrentie in de Japanse cryptowereld te overstijgen. In een poging om zich te onderscheiden en gebruikers aan te trekken, heeft het bedrijf aangekondigd dat het een selectie van 34 verschillende cryptocurrencies zal aanbieden op haar platform.

Binance gaat spothandel aanbieden in Japan

Volgens recente rapporten zal Binance Japan haar reis starten met een cryptocurrency spot-handelsbeurs, ontworpen om gebruikerstransacties op een naadloze manier te matchen. Daarnaast biedt het platform realtime spot-handel aan, die een uniforme verkoopprijs weergeeft. Het nieuw gelanceerde crypto-platform zal ook handel met hefboomwerking aanbieden.

Binance staat echter voor de uitdaging om te voldoen aan strenge regelgeving en om de nodige licenties te verkrijgen alvorens zij leveraged trading in Japan kunnen aanbieden. Binance Japan streeft ernaar een Type 1 Financial Instruments Business-licentie te verkrijgen door te voldoen aan strenge normen, een cruciale stap in hun expansieplannen.

Binance maakt zich op om de Japanse cryptomarkt te domineren

Zoals eerder in dit bericht benadrukt, heeft Binance Japan grote plannen om de markt te betreden met een aanvankelijk aanbod van 34 verschillende cryptocurrencies. Dit is een aanzienlijke overtreffing van het aanbod van de belangrijkste concurrenten op de Japanse markt. Bitbank biedt momenteel 30 cryptocurrencies aan, terwijl GMO Coin en Coincheck er respectievelijk 26 en 22 aanbieden.

Het assortiment van Binance Japan omvat toonaangevende cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Quantum (QTUM), Algorand (ALGO), Cardano (ADA), ENJ, Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Polygon (MATIC) en diverse anderen.

Binance Japan onderscheidt zich verder door actief onderzoek te doen naar cryptocurrencies die momenteel niet beschikbaar zijn in Japan, met het doel om een breder publiek van gebruikers aan te trekken. Deze strategische benadering kan het bedrijf een concurrentievoordeel bieden ten opzichte van de huidige spelers op de markt.

Exchange nieuws

Uitleveringspapieren voor Binance-directeur afgerond door Nigeriaans Interpol
Voormalig CEO van Binance, Changpeng Zhao, veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf
Voormalig Binance-topman voor de rechter: Risico op gevangenisstraf
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?