Altcoin Nieuws

Binance kondigt ondersteuning aan voor Terra Classic (LUNC) upgrade

Binance heeft aangekondigd dat het Terra Classic (LUNC) gaat helpen bij het upgraden van zijn netwerk. De crypto beurs heeft ook details gegeven over wat LUNC-gebruikers mogen verwachten tijdens en na het upgradeproces.

Binance ondersteunt Terra Classic netwerk upgrade

Binance heeft vrijdag aangekondigd dat het de netwerkupgrade van Terra Classic (LUNC) zal ondersteunen, die zal plaatsvinden in ‘tijdperk 15.029’. Deze upgrade is doorgevoerd door de LUNC-gemeenschap die heeft gestemd om voorstel 11242 goed te keuren, waardoor het opnieuw ‘minten’ van een deel van de geburnde tokens wordt geëlimineerd.

De upgrade zal naar verwachting ongeveer drie uur duren en gedurende deze tijd zullen stortingen en opnames van USTC, LUNC en ANC worden uitgeschakeld. Handelen is wel beschikbaar tijdens de upgrade.

Zodra de upgrade is voltooid, wordt het storten en opnemen van de genoemde cryptocurrencies automatisch hervat. Gebruikers wordt geadviseerd om zelf te controleren of hun storting en opname weer werkt.

Aankondiging heeft positief effect op de Luna Classic koers

De aankondiging van Binance met betrekking tot de ondersteuning van de Terra Classic (LUNC) netwerkupgrade heeft een positief effect gehad op de prijs van LUNC. Terra Classic, dat momenteel wordt verhandeld tegen een prijs van $0,000172, heeft na de aankondiging namelijk een aanzienlijke winst geboekt.

Volgens gegevens van Coinmarketcap is de prijs van LUNC de afgelopen 24 uur met meer dan 6 procent gestegen en de afgelopen week met 17 procent. Dit suggereert dat investeerders en handelaren vertrouwen hebben in het potentieel van de netwerkupgrade en het zien als een positieve ontwikkeling voor de toekomst van de LUNC digitale valuta.

Altcoin nieuws

Arbitrum airdrop ziet 1.500 adressen $3,3 miljoen consolideren in twee portefeuilles
Terra-oprichter Do Kwon in Montenegro gearresteerd
Centrale bank van Verenigde Arabische Emiraten tekent deal voor CBDC-strategie
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden