Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Binance koopt de dip en voegt meer dan 43k BTC toe aan zijn wallet

Een whalewallet van Binance voegde 43.000 Bitcoin toe aan zijn reserves, terwijl de op twee na grootste wallet van Bitcoin de dip blijft kopen.


Whales blijven Bitcoin kopen

Bitcoin-miljardairs blijven BTC kopen tijdens de dip. Terwijl Bitcoin vanmorgen de terugzakte tot $42.000, bleven rijke investeerders massaal tokens kopen.

Eén adres van Binance voegde op 4 januari 43.000 BTC toe tegen een gemiddelde prijs van $46.553,68. Hiermee kwam de totale waarde van de wallet op $5,5 miljard.

Elders kocht het op twee na grootste Bitcoin-adres nog eens 551 Bitcoin. De wallet blijft agressief accumuleren in het bereik van $40k en bezit nu in totaal 121.396 BTC.

Er was enige ontsteltenis op sociale-mediaplatforms over de eigenaar van de wallet achter de 43.000 BTC-aankoop. Maar kort daarna werd bevestigd dat Binance de eigenaar van het adres was. Dit was te lezen in een tweet die in 2019 werd verzonden:

Het beoogde gebruik van het adres “3LYJfcfHPXYJreMsASk2jkn69LWEYKzexb” was om een aantal crypto-pegged tokens op Binance Chain uit te geven. Het begon met $BTCB, een BEP2-token gekoppeld aan $BTC.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


Een cold storage walelt

De wallet lijkt echter te zijn geëvolueerd tot een cold storage wallet. In een tweet van blockchain-tracker @whale_alert in april vorig jaar werd de wallet opnieuw bestempeld als het Binance BTC-reserve wallet-adres.

Hoewel de wallet is gebruikt om 13.001 BTC op de Binance Smart Chain te zetten, heeft de eigenaar nog nooit een enkele Satoshi verkocht. Sinds 17 juni 2019 heeft het maar liefst 116.601,13647202 BTC verzameld.

Op dit moment wordt de wallet gewaardeerd op ongeveer $4.982.770.577.

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten