Binance Crypto Exchange
Exchange

Binance lanceert Binance Mirror, een veilige cold custody-oplossing voor institutionele beleggers

Crypto exchange Binance heeft een nieuwe dienst genaamd ‘Binance Mirror, geïntroduceerd. Deze dienst is gebaseerd op Binance Custody en stelt institutionele beleggers in staat om te beleggen en te handelen met behulp van cold custody.

Veilige cold custody oplossing voor institutionele beleggers

Met de lancering van Binance Mirror hoopt Binance zijn institutionele handelsdiensten te verbeteren. Institutionele beleggers maken zich steeds vaker zorgen over de veiligheid van hun activa en Binance Mirror biedt een veilige oplossing. De nieuwe dienst biedt handelaren toegang tot het exchange-ecosysteem zonder dat ze direct collateral op het platform hoeven te plaatsen.

Binance Mirror is gebouwd op Binance Custody, een platform voor custodian met eigen cold-storage oplossingen, dat beschermt tegen fysieke verlies, schade, diefstal of interne samenzwering. Binance Mirror vormt een nieuw product van Binance Custody, dat verantwoordelijk is voor meer dan 60% van alle op Binance Custody bewaarde activa.

Binance Mirror stelt institutionele beleggers in staat om te beleggen en te handelen met behulp van cold custody. Binance Custody is een platform voor custodian met eigen cold-storage oplossingen, dat beschermt tegen fysieke verlies, schade en diefstal. Het is nog onduidelijk of Binance van plan is om vergelijkbare cold custody-diensten aan particuliere beleggers aan te bieden

Exchange nieuws

Kraken overweegt verwijdering van USDT in de EU vanwege MiCA regelgeving
Binance helpt Taiwanese Autoriteiten bij opsporing van grootschalige witwaszaak
Crypto fan? Neem een kijkje op de Dutch Blockchain Days 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten