Exchange Nieuws

Newsbit 16-01-2023 15:39 leestijd 1 - 2 min

Binance lanceert Binance Mirror, een veilige cold custody-oplossing voor institutionele beleggers

Crypto exchange Binance heeft een nieuwe dienst genaamd ‘Binance Mirror, geïntroduceerd. Deze dienst is gebaseerd op Binance Custody en stelt institutionele beleggers in staat om te beleggen en te handelen met behulp van cold custody.

Veilige cold custody oplossing voor institutionele beleggers

Met de lancering van Binance Mirror hoopt Binance zijn institutionele handelsdiensten te verbeteren. Institutionele beleggers maken zich steeds vaker zorgen over de veiligheid van hun activa en Binance Mirror biedt een veilige oplossing. De nieuwe dienst biedt handelaren toegang tot het exchange-ecosysteem zonder dat ze direct collateral op het platform hoeven te plaatsen.

Binance Mirror is gebouwd op Binance Custody, een platform voor custodian met eigen cold-storage oplossingen, dat beschermt tegen fysieke verlies, schade, diefstal of interne samenzwering. Binance Mirror vormt een nieuw product van Binance Custody, dat verantwoordelijk is voor meer dan 60% van alle op Binance Custody bewaarde activa.

Binance Mirror stelt institutionele beleggers in staat om te beleggen en te handelen met behulp van cold custody. Binance Custody is een platform voor custodian met eigen cold-storage oplossingen, dat beschermt tegen fysieke verlies, schade en diefstal. Het is nog onduidelijk of Binance van plan is om vergelijkbare cold custody-diensten aan particuliere beleggers aan te bieden

Exchange nieuws

Cathie Wood’s ARK verkoopt voor het eerst in 2023 Coinbase-aandelen
OKX onthult 8,9 miljard dollar aan reserves
Coinbase publiceert petitie tegen staking-verbod van SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog
XRP koers van 589 dollar in aantocht?