Binance Logo
Exchange

Binance lanceert nieuw institutioneel platform

De grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Binance, heeft bekend gemaakt dat het een nieuw institutioneel platform gaat lanceren: ‘Binance Institutional’. Hiermee lanceert het direct een nieuwe reeks van handelsdiensten gericht op instellingen, cryptoplatforms, crypto-miners, vermogende particulieren, hedgefondsen en vermogensbeheerders.

Lokale wetgevingen gaan strikt gehandhaafd worden

Binance’s nieuwe platform biedt veel functies aan voor zijn veel bestedende klanten, waaronder diverse over-the-counter (OTC) diensten, zoals instant crypto-prijzen en algoritmische handel, vermogensbeheerdiensten en een Binance Broker-programma voor zakelijke klanten om gebruik van te maken Binance-technologie voor hun eigen bedrijven.

De exchange benadrukt dat in ieder rechtsgebied een strikte naleving van hun wetgeving zal worden gehandhaafd. Het zou hiermee kunnen dat niet iedere functie in ieder rechtsgebied beschikbaar gaat zijn.

Behalen van certificaten

De exchange is hiernaast een groot avontuur begonnen om alle benodigde certificeringen te krijgen wereldwijd om te mogen opereren in de rechtsgebieden waarin ze actief zijn. De exchange maakt hier ook aanzienlijke stappen in, want in diverse rechtsgebieden hebben ze de benodigde licenties al ontvangen. Nu richt het team zich ook op de specifieke ‘SOC 2- en ISO-27001-certificeringen. Beide certificeringen zijn in feite een reeks van normen die vertrouwen, veiligheid, naleving en auditing garanderen.

Binance lijkt de huidige crypto-markt niets uit te maken. Waar diverse andere crypto-exchanges juist hun personeelsbestand laten inkrimpen, breidt Binance juist uit. Ze hebben dan ook honderden vacatures wereldwijd open staan. De exchange lijkt al met al grote stappen te nemen, ongeacht de huidige marktstatus.

Exchange nieuws

Coinbase lanceert mega advertentiecampagne tijdens NBA-play-offs
Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?