Exchange

Binance maakt reclame voor Bitcoin bij bushaltes in London

Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, probeert reizigers in Londen te bereiken met Bitcoin advertenties in bushaltes.


Het is tijd om je aan te passen

Volgens een tweet van Binance.UK heeft de crypto exchange advertenties geplaatst bij 17 bushaltes in Londen. De afbeelding toont twee oudere generaties munten en een huidige munt van twee pond die in het Verenigd Koninkrijk wordt gebruikt, gevolgd door de meest nieuwe munt, de Bitcoin.

“Geld evolueert”, stelt de advertentie. “Het is tijd om je aan te passen.”


Binance heeft plannen in London

Binance kondigde in juni zijn uitbreiding naar de Britse markt aan. De exchange zal naar verluidt verplicht zijn om zich te registreren bij de Financial Conduct Authority van het land en te voldoen aan de praktijken en normen van Anti-Money Laundering en Know Your Customer.

Voorafgaand aan de lancering heeft de Britse tak van Binance zich niet beperkt tot advertenties. De crypto exchange heeft onlangs aangekondigd dat het als uitvoerend lid zou toetreden tot de zelfregulerende branchevereniging CryptoUK.

Londen is wordt vaker gebruikt door cryptobedrijven om reclame te maken. Zo kocht het bedrijf Galaxy Digital van Mike Novogratz een paginagrote advertentie in de Engeland gevestigde internationale zakenkrant Financial Times, waarin ook Bitcoin (BTC) prominent aanwezig was.