Exchange Nieuws

Binance neemt nieuwe mensen aan om gereguleerde cryptocurrency exchange te worden

De grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Binance, heeft het voormalig hoofd van internationale relaties bij de financiële autoriteiten van Dubai ingehuurd. Mark McGinness, het voormalig hoofd van internationale relaties, gaat zich voornamelijk bezig houden met de regulatie van de crypto-exchange.


Verbeteren van reputatie Binance

Ook zal McGinness zich bezig gaan houden met de wereldwijde relaties van het bedrijf. McGinness heeft naar verluidt ruime ervaring in dit gebied, want hij is ook hoofd van internationale relaties bij de Australische Securities and Investment Commission. Deze ervaring zal hij naar verluidt willen gebruiken om de reputatie van Binance bij regelgevers te verbeteren. Hierover zegt hij het volgende:

“Ik kijk ernaar uit om deze ervaring naar Binance te brengen, waar ik zal samenwerken met deze marktleiders en beleidsmakers om niet alleen te helpen bij het opstellen van best practices en regelgevende kaders, maar ook bij het verbreden van hun begrip van de blockchain- en crypto-industrie.”


Stopzetten van handelsmogelijkheden op platform

Momenteel wordt Binance vrijwel wereldwijd gedwongen om diverse crypto gerelateerde handelsdiensten stop te zetten. Voorbeelden hiervan is het stopzetten van de crypto-futureshandel in Australië en het blokkeren van fiat-stortingen in Singapore. De voornaamste reden hiervoor is dat Binance niet over een vergunning zou bezitten om te mogen opereren in verschillende landen. Of dit echter daadwerkelijk ook zo is wordt nog onderzocht, diverse overheidsinstanties doen hier namelijk onderzoek naar.

Volgens McGinness is Binance van plan om een duurzaam ecosysteem te ontwikkelen rondom de blockchain-technologie. Hiermee handhaaft het crypto bedrijf een langetermijnengagement aan de industrie. Hier voegt hij het volgende aan toe:

“Naast het lokaliseren van onze activiteiten en activiteiten om te voldoen aan lokale regelgeving, streven we naar een productieve dialoog met regelgevers, zodat we best practices en voorschriften kunnen formuleren die op de lange termijn ten goede komen aan alle deelnemers.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten