Binance ondersteunt Ethereum Constantinople Hard Fork


De grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Binance, heeft onlangs aangekondigd dat het de aankomende Ethereum Constantinople hardfork gaat ondersteunen.


Binance is klaar voor Ethereum hardfork

Uit de blogpost van Binance blijkt dat de fork plaats zal vinden op block hoogte 7.080.000. Dit zal naar schatting plaats vinden tussen 14 en 18 januari. Binance geeft aan alle technische vereisten te gaan voldoen voor gebruikers die Ethereum hebben op het Binance platform.

 

Wat is de Constantinople hardfork?

Dat de constantinople hardfork plaats gaat vinden, werd besloten op een vergadering die plaatsvond op 7 december. De hardfork brengt vijf EIP’s die de ETH blockchain permanent zullen veranderen.

Deze verandering betekent dat de nodes op het netwerk samen worden bijgewerkt maar er is ook een kans dat er een nieuwe afsplitsing gecreerd wordt. Dit is al een keer eerder gebeurd met Ethereum Classic (ETC). Hoewel is het opnieuw splitsen van de munt onwaarschijnlijk lijkt, is het nog wel een mogelijkheid.

Volgens verschillende ontwikkelaars zal de nieuwe hardfork niet zo veel veranderingen teweeg brengen. Het is vooral een optimalisatie upgrade.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken