Regulatie Nieuws

Regulatie Nieuws

Binance onderzocht voor vermeende illegale operaties in de Filipijnen

In de Filipijnen wordt Binance naar verluidt onderzocht voor vermeende illegale operaties. Hiermee worden de inspanningen voor het handhaven van regels in het land verhoogd.

Mogelijk geen goedkeuring van bevoegde autoriteiten

Binance is al enkele jaren actief in de Filipijnen, mogelijk zonder goedkeuring van de bevoegde autoriteiten. Hier zou een twaalf pagina-tellende klacht voor zijn ingediend bij de Securities & Exchange Commission van de Filipijnen.

De populaire cryptocurrency exchange wordt onder andere beschuldigd van het niet hebben van een kantoor in Manilla en alleen externe bedrijven gebruikt voor zijn technische- en klantondersteuningsdiensten.

Gewetenloze Online Leendienst

In de aanklacht wordt gevraagd om de “gewetenloze online leendiensten” van het bedrijf te verbieden. Het zou op dezelfde manier hetzelfde moeten doen voor niet-geregistreerde en niet-gereguleerde cryptocurrency-exchanges in het land.

Hiernaast worden diverse andere functies aan zoals spothandel, margehandel, futurescontracten, opties, cryptoleningen en Peer-to-Peer (P2P) handel. De aanklager zei als slot het volgende:

Wij zijn van mening dat deze producten het karakter hebben van effecten, die volgens de SEC-regels niet mogen worden verkocht of aangeboden voor of distributie binnen de Filipijnen zonder een registratieverklaring die naar behoren is ingediend bij en goedgekeurd door de SEC.

Regulatie nieuws

De Reserve Bank of Australia doet onderzoek naar gebruiksscenario’s CBDC De Reserve Bank of Australia doet onderzoek naar gebruiksscenario’s CBDC
Iran heeft eerste importorder met cryptocurrency geplaatst Iran heeft eerste importorder met cryptocurrency geplaatst
Influencers spreken schande van verbod op Ethereum-mixer Tornado Cash Influencers spreken schande van verbod op Ethereum-mixer Tornado Cash
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten