Binance Crypto Exchange
Exchange

Binance op zoek naar Europese beleidsfunctionaris na tegenslagen in Frankrijk en Nederland

De populaire crypto-exchange Binance is op zoek naar een EU-beleidsmedewerker na een paar moeilijke weken voor het bedrijf in de regio.

Zoektocht van Binance

De nieuwe medewerker zou naar verluidt een nieuw beleid, normen, richtlijnen en procedures voor het bedrijf moeten gaan ontwikkelen.

De afgelopen weken waren ingewikkeld voor de exchange. Media in Frankrijk melden dat het bedrijf op dit moment wordt onderzocht door de autoriteiten in het land. Binance bevestigde dat de autoriteiten haar kantoren afgelopen juni hebben bezocht.

In het Verenigd Koninkrijk zei de financiële waakhond van het land in juni dat het zijn lokale divisie geen toestemming had om hun crypto-diensten in het land aan te bieden. Het bedrijf kondigde afgelopen maand ook zijn vertrek uit Nederland aan nadat het geen vergunning van de Nederlandse centrale bank kon bemachtigen.

Andere vacatures van Binance

De nieuwe beleidsmedewerker krijgt als taak om complexie informatie duidelijk en overtuigend te verwoorden.

De wereldwijde crypto-exchange heeft als slot verschillende internationale vacatures geplaatst, waaronder een voor een associate director government affairs in Spanje en een directeur compliance in Thailand.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Exchange nieuws

Ryan Salame van FTX draagt miljoenenwoning over in schikking strafzaak
Uitleveringspapieren voor Binance-directeur afgerond door Nigeriaans Interpol
Voormalig CEO van Binance, Changpeng Zhao, veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC