Binance opent fiat-to-crypto exchange in Australië

De cryptocurrency exchange Binance opent een fiat-to-crypto-handelsplatform in Australië, dat ondersteuning biedt voor directe aankopen van crypto met de Australische dollar.


Rechtstreeks betalen met Australische dollar

Op dit moment heeft Binance al een platform in Australië, genaamd Binance Lite Australia. Deze biedt beperkte diensten aan. Echter, het nieuwe platform wordt een volwaardige exchange waar handelaren toegang hebben tot de snelheid, liquiditeit en veiligheid die Binance biedt op zijn volwaardige platform.

In een verklaring op 29 juli beschreef Binance de nieuwe website als “een veilig en gereguleerd platform voor de handel in digitale valuta’s met Australische dollars.” Ook schrijven ze erbij dat de exchange is ontwikkeld dat doormiddel van dialoog en betrokkenheid met de lokale overheid en gemeenschappen.

Australische gebruikers kunnen via hun PayID-systeem, dat ook door andere Australische exchanges wordt gebruikt, direct AUD van hun bankrekeningen storten zonder kosten te maken. De nieuwe exchange wordt gelanceerd als een desktop- en mobiele webservice, met een app gepland voor toekomstige release.


De ambities van Binance

Binance heeft Binance Lite Australië vorig jaar uitgerold, dat beperkte crypto-broke diensten leverde. Changpeng Zhao, CEO van Binance, wilde niet vertellen hoe succesvol de lite versie was in Australië. Hij zei tegen Cointelegraph:

“We maken onze gebruikersgegevens niet bekend’, zei hij. “Dat gezegd hebbende: Het nieuwe platform komt er niet voor niets. Die is ontwikkeld aan de hand van gebruiksfeedback en de vraag naar een dergelijk product. “

Door Australische gebruikers te bedienen met Binance Lite, hebben we waardevolle inzichten verzameld om onze diensten aan de Australische gebruikers aan te passen. We hebben gekeken naar de functies waar ze van houden. Denk aan gratis stortingen, vertelde hij.

De exchange heeft eerder ook geïnvesteerd in het Australische-bedrijf voor digitale valuta genaamd TravelByBit, waarmee gebruikers vluchten en accommodatie kunnen boeken met cryptocurrencies.


Cash voor cryptocurrencies

Binance’s ambities om verder te gaan dan alleen crypto-tradingdiensten aan te bieden hebben ertoe geleid dat ze steeds meer fiat-to-crypto platformen hebben opgezet. Zo is dit al mogelijk in Oeganda, Singapore, Korea, Jersey en de VS.

Onlangs kondigde de exchange plannen aan om Binance UK in het Verenigd Koninkrijk te lanceren. Daarnaast zal het standaard platform nieuwe fiat-valuta’s ondersteunen.

 

Join ons Telegram-kanaal gratis en discussieer mee!

 

knop_join-telegram-kanaal