Exchange Nieuws

Binance registreert zich als virtual asset service provider in Polen

De populaire cryptocurrency exchange Binance heeft zijn lokale aanwezigheid in Polen versterkt door zich als virtual asset service provider te registreren. Tegelijkertijd blijven ze simpelweg voldoen aan de lokale regelgeving.

Nieuwe algemene voorwaarden ondertekenen

De Poolse entiteit van Binance, Binance Poland, zal zich gewoon houden aan de normen voor de virtual asset service providers in Polen. Hiervan wordt vereist dat gebruikers nieuwe algemene voorwaarden ondertekenen met de Poolse Binance-entiteit om gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van de crypto-exchange. Via een Twitter-bericht bevestigde Binance de update.

Kyrylo Khomiakov, die de operaties van Binance in OekraĆÆne en Oost-Europa leidt, benadrukte het belang van effectieve regelgeving voor de algemene acceptatie van digitale activa. Hij benadrukte ook de toewijding van Binance aan beveiliging en naleving van de Know Your Customer (KYC) -vereisten. Khomiakov zei het volgende:

De crypto-industrie heeft effectieve en passende regelgeving nodig om te helpen bij de reguliere acceptatie van digitale activa. We zijn er sterk van overtuigd dat een stabiel regelgevingsklimaat innovatie kan ondersteunen en essentieel is om vertrouwen in de sector en groei op lange termijn op te bouwen.

Uitbreiden van aantal wettelijke goedkeuringen

Katarzyna Wabik, Binance’s country manager voor Polen, verklaarde dat het bedrijf volledig voldoet aan de Poolse regelgeving voor Virtual Asset Service Providers (VASP’s) en toegewijd is aan het migreren van gebruikers naar zijn Poolse entiteit, het opbouwen van lokale operaties en het werven van lokaal talent.

Binance heeft inmiddels in meerdere landen de wettelijke goedkeuring ontvangen, waaronder Cyprus, Frankrijk, Litouwen, Italiƫ, Polen en Zweden. De populaire cryptocurrency exchange blijft hierdoor als slot zijn wettelijke goedkeuringen-portfolio uitbreiden.

Exchange nieuws

Binance en Mastercard gaan prepaid cryptokaart in Braziliƫ uitbrengen
CZ: desinteresse van traditionele financiƫle wereld in crypto is een grote fout
Situatie tussen DCG en Bitvavo lijkt te verbeteren
Meer nieuws

Meest gelezen

Nieuw rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank in aantocht
Shiba Inu burn rate schiet omhoog met 28385 procent
Mogelijk einde aan renteverhogingen Federal Reserve in maart

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten