Binance Logo
Binance, Exchange

Binance schort opnames op Solana-netwerk tijdelijk op door drukte

In een recente ontwikkeling heeft Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, aangekondigd dat het met tussenpozen de opnames op het Solana-netwerk heeft opgeschort.

De reden voor deze maatregel is het toegenomen aantal transacties op het netwerk, waardoor de behoefte aan optimalisatie en stabiliteit is toegenomen. Binance verwacht een oplossing te implementeren en de opnames vanaf 9 maart weer te hervatten.

Opnames met tussenpozen opgeschort

Volgens een verklaring van Binance zijn de opnames op het Solana (SOL)-netwerk sinds 4 maart met tussenpozen opgeschort. Dit is gedaan om de toegenomen transactiedruk aan te pakken en een stabiele oplossing voor de lange termijn te ontwikkelen. De verwachte tijd voor het implementeren van deze oplossing is vastgesteld op 9 maart 2024, om 18:00 UTC.

Deze onderbreking komt op een moment dat de SOL-token van Solana een lichte daling van 0,68% heeft gezien in de 24 uur voorafgaand aan 10:40 uur UTC, met een handelsprijs van $130,81. Desondanks heeft de munt een indrukwekkende stijging van meer dan 17% laten zien op de weekgrafiek, volgens gegevens van CoinMarketCap.

Storingen resultaat van toegenomen interesse

Deze gebeurtenis volgt op eerdere prestatieproblemen die Binance en andere prominente crypto-exchanges, waaronder Coinbase, Kraken, en Bybit, vorige week ervoeren. De storingen zijn voornamelijk het resultaat van de toegenomen interesse van particuliere beleggers en de hogere werklast van algoritmische handelsbedrijven, zoals uitgelegd door Ivo Crnkovic-Rubsamen, chief strategy officer en technisch leider voor de handel op de dYdX-exchange.

De aankondiging van Binance over het verhoogde handelsvolume komt een dag na het bereiken van een nieuwe recordhoogte door Bitcoin, die op 5 maart de grens van $69.200 overschreed. De toegenomen activiteit op de cryptomarkten onderstreept de dynamische en snel veranderende aard van deze sector.

Exchange nieuws

Crypto.com krijgt goedkeuring van Centrale Bank van Ierland als VASP
Ministerie van Financiën van Thailand trekt licentie van cryptobeurs Zipmex in
Coinbase Advanced: Het toonaangevende platform voor ervaren crypto traders
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken