Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Binance Smart Chain en Binance Chain gaan BNB Chain heten

Het gedecentraliseerde blockchain-ecosysteem Binance Smart Chain heeft bekend gemaakt dat zowel de Binance Chain als de Binance Smart Chain samen onder een nieuwe verder zullen gaan, de BNB Chain. Hiermee wordt een poging gewaagd om hun koppeling met de native token (BNB) weer te geven.


BNB wordt Build and Build en Web3

Naar verluidt staat BNB vanaf heden voor ‘Build and Build’, in plaats van de afkorting voor Binance Coin. De BNB Chain zal de focus gaan leggen op het bouwen van een Web3-infrastructuur. Ook zal het nieuwe en geavanceerde nieuwe mogelijkheden in de nabije toekomst gaan introduceren.

Onder de nieuwe naam BNB Chain is de chain in feite een governance-gedeelte geworden. De Binance Chain, waar staken en stemmen plaatsvindt, is de BNB Beacon Chain geworden. De Ethereum Virtual Machine-compatibele, multichain-ondersteunende Binance Smart Chain eenvoudigweg BNB Smart Chain genoemd, wordt nog steeds afgekort als BSC.

Hiernaast zal de BNB Chain al zijn Web3-ontwikkeling onder de paraplu van ‘MetaFi’ gaan brengen. Dit MetaFi moet ontwikkelaars en projecten uit de Metaverse samen met GameFi en SocialFi gaan samenbrengen. Dit moet voordelen bieden voor diverse grootschalige projecten.


Wil jij BNB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Lancering van de Binance Smart Chain

In september van 2020 werd de Binance Smart Chain officieel gelanceerd als destijds een alternatief voor de Ethereum (ETH)-blockchain. Dit gaf een boost aan het platform nadat bekend werd dat er met lage transactiekosten en een snelle verwerkingstijd gewerkt werd.

Dit heeft ervoor gezorgd dat BSC in een korte tijd vrij populair werd bij ontwikkelaars van gedecentraliseerde financiën (DeFi) en bij diverse NFT-projecten. De rebranding komt nu als een attribuut voor de volgende stap van de reis die DeFi en Virtual Reality in de Metaverse zal combineren. Het is op dit moment nog niet bekend wat de volgende stap zal gaan zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten