Bitcoin Nieuws, Exchange Nieuws

Bitcoin Nieuws, Exchange Nieuws

Binance stopt Bitcoin opnames – geld is veilig

Ook Binance komt niet ongeschonden uit deze donkerrode maandag. ’s Werelds grootste crypto exchange heeft de Bitcoin opnames namelijk tijdelijk stop moeten zetten. Dit kondigde Changpeng Zhao zojuist aan op Twitter.

Binance gebruikers kunnen nog wel Bitcoin opnemen via andere netwerken

Even waren Binance gebruikers bang dat ze hun BTC tokens niet meer konden opnemen maar al snel schreef Zhao op Twitter dat de opname stop alleen geldt voor het Bitcoin-netwerk. Je kunt dus nog steeds Bitcoin opnemen op andere netwerken zoals BEP-20.

SAFU is een meme die doelt op het woord ‘Safe’, dat drie jaar geleden voor het eerst in een YouTube-video verscheen. Het was een spelfout die de exchange daarna omtoverde tot een beschermfonds, genaamd ‘Secure Asset Fund for Users’ (SAFU). Het fonds werd gebouwd tijdens de vorige bearmarkt.

Verhelpen probleem duurt langer dan verwacht

Ondanks dat er dus een niet al te groot probleem lijkt te zijn bij Binance is het probleem waarschijnlijk niet in een halfuurtje verholpen, zoals Zhao eerder aankondigde. In een vervolgtweet schreef de oprichter het volgende:

ā€œWaarschijnlijk gaat het iets langer duren om te repareren dan ik aanvankelijk had ingeschat. Binnenkort meer updates. Bedankt voor uw geduld en begrip.ā€

Het officiƫle Twitter-account van Binance bevestigde de vertraging en suggereerde dat het probleem te wijten was aan een vastgelopen transactie.

Exchange nieuws

Crypto-platform Bitpanda moet personeel laten gaan Crypto-platform Bitpanda moet personeel laten gaan
Binance lanceert nieuw institutioneel platform Binance lanceert nieuw institutioneel platform
Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo maakt NFT’s voor Binance Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo maakt NFT’s voor Binance
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten