Binance Crypto Exchange
Bitcoin, Exchange

Binance stopt Bitcoin opnames – geld is veilig

Ook Binance komt niet ongeschonden uit deze donkerrode maandag. ‘s Werelds grootste crypto exchange heeft de Bitcoin opnames namelijk tijdelijk stop moeten zetten. Dit kondigde Changpeng Zhao zojuist aan op Twitter.

Binance gebruikers kunnen nog wel Bitcoin opnemen via andere netwerken

Even waren Binance gebruikers bang dat ze hun BTC tokens niet meer konden opnemen maar al snel schreef Zhao op Twitter dat de opname stop alleen geldt voor het Bitcoin-netwerk. Je kunt dus nog steeds Bitcoin opnemen op andere netwerken zoals BEP-20.

SAFU is een meme die doelt op het woord ‘Safe’, dat drie jaar geleden voor het eerst in een YouTube-video verscheen. Het was een spelfout die de exchange daarna omtoverde tot een beschermfonds, genaamd ‘Secure Asset Fund for Users’ (SAFU). Het fonds werd gebouwd tijdens de vorige bearmarkt.

Verhelpen probleem duurt langer dan verwacht

Ondanks dat er dus een niet al te groot probleem lijkt te zijn bij Binance is het probleem waarschijnlijk niet in een halfuurtje verholpen, zoals Zhao eerder aankondigde. In een vervolgtweet schreef de oprichter het volgende:

“Waarschijnlijk gaat het iets langer duren om te repareren dan ik aanvankelijk had ingeschat. Binnenkort meer updates. Bedankt voor uw geduld en begrip.”

Het officiële Twitter-account van Binance bevestigde de vertraging en suggereerde dat het probleem te wijten was aan een vastgelopen transactie.

Exchange nieuws

Uitstel van hoorzitting borgtochtaanvraag Binance-directeur in Nigeria
Opnamestop voor grote transacties op Zuid-Koreaanse crypto-exchange Upbit
Zuid-Koreaanse Won stijgt naar top als meest verhandelde valuta tegen cryptocurrencies
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins