Exchange Nieuws

Binance stopt met overmaken van Britse ponden

Een vertegenwoordiger van Binance heeft op dinsdag laten weten dat het crypto-bedrijf stopt met het accepteren van stortingen en opnames in Britse ponden. Dit besluit komt een maand nadat de crypto-exchange stopte met het faciliteren van dollartransacties.

Britse ponden worden niet langer ondersteund

Binance heeft aangekondigd dat de diensten voor overboekingen in Britse ponden door partner Paysafe vanaf 22 mei worden stopgezet, wat theoretisch gevolgen zal hebben voor alle Binance-klanten.

Nieuwe gebruikers kunnen momenteel geen overboekingen in Britse ponden meer doen. De woordvoerder verzekerde echter dat Binance ervoor zal zorgen dat getroffen gebruikers nog steeds toegang hebben tot hun GBP-saldi en dat minder dan 1% van de Binance-gebruikers door deze wijziging zal worden getroffen.

Aantal klanten dat getroffen wordt is onbekend

Binance, ‘s werelds grootste cryptoplatform met meer dan 128 miljoen klanten, heeft geen details verstrekt over het aantal klanten dat door de stopzetting van de overboekingen in ponden wordt beïnvloed.

Deze stopzetting van overboekingen in Britse ponden komt kort nadat Binance vorige maand alle overboekingen in dollars opschortte te midden van het groeiende optreden tegen crypto door de Amerikaanse autoriteiten. Het is op dit moment nog niet bekend wat de volgende stap van Binance precies zal zijn.

Exchange nieuws

Binance lanceert onbekende altcoin op platform
BUSD-stortingen en opnames via OCBS op Binance.US opgeschort
Matt Damon onthult waarom hij meedeed aan beruchte Crypto.com reclame
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden