terra, luna, token stijgt
Altcoin, Binance, Terra Classic

Binance Verbrandt 2,65 miljard Terra Classic (LUNC) tokens

Binance, ‘s werelds leidende cryptobeurs, heeft in zijn elfde burn-ronde met succes 2,65 miljard Terra Classic (LUNC) tokens verbrand.

2,65 miljard tokens verbrand

Binance heeft tot dusver een indrukwekkend totaal van meer dan 35,5 miljard LUNC-tokens verbrand. Daarnaast overtreft het cumulatieve aantal tokens dat in het algemeen is verbrand, het astronomische aantal van 68 miljard. De financiële markten hebben deze reeks van verbrandingen met optimisme ontvangen, aangezien de prijs van LUNC met 3% is gestegen na de recente verbranding.

In een opmerkelijke transactie uitgevoerd op 1 juli, werden 2,65 miljard LUNC-tokens naar het specifieke burn-adres van Binance verzonden, wat resulteerde in een vermindering van het circulerende aanbod. Deze betrokken transactie ging gepaard met een transactiekost van 13,25 miljoen LUNC, wat het belang benadrukt dat Binance hecht aan het handhaven van de stabiliteit van het token door middel van dergelijke verbrandingen.

Terra Classic’s Unieke Burn-Mechanisme

Het burn-mechanisme van Terra Classic, een kenmerkende eigenschap van het netwerk, zet automatisch tokens in de fik bij elke transactie die op het netwerk plaatsvindt. Hierbij is het aantal verbrande tokens proportioneel aan het totale aantal in omloop. Dit continue proces van tokenverbranding draagt bij aan een gestage vermindering van het totale aanbod, wat hypothetisch gezien de waarde van de overgebleven tokens kan doen toenemen.

Binance’s bijdrage aan token burns in juni

In de maand juni heeft Binance zich toegelegd op het verbranden van maar liefst 1,04 miljard LUNC-tokens. Dit gebeurde zelfs terwijl Binance zijn bijdrage van LUNC spot- en marge handelskosten verminderde van 100% naar 50%. De gemeenschap heeft echter hun dankbaarheid geuit voor de onwankelbare steun van de cryptobeurs en haar CEO, Changpeng Zhao, ondanks de vermindering van de verbrandingsbijdrage.

Toename Burn-rate van LUNC

In de laatste twee maanden heeft de burn-snelheid van LUNC een aanzienlijke boost gekregen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijke inspanningen van projecten zoals DFLunc, Terra Casino en Cremation Coin, die wekelijks miljoenen LUNC-tokens in de fik zetten. Deze gecoördineerde burn-activiteiten hebben aanzienlijk bijgedragen aan het succes van de community, die tot nu toe een indrukwekkende 68 miljard LUNC-tokens heeft verbrand.

Huidige Focus na Succesvolle Upgrade

Na een succesvolle voltooiing van de meest omvangrijke upgrade in mei, met het doel om de keten in lijn te brengen met Terra 2.0 en andere Cosmos-ketens, heeft de gemeenschap haar aandacht nu gericht op het reduceren van het circulerende aanbod van zowel LUNC- als TerraClassicUSD (USTC)-tokens. Bovendien zal er een gezamenlijke inspanning zijn van de Joint L1 Task Force en het ‘quant’-team om het USTC repeg-initiatief te bevorderen.

Prijsuitdagingen van LUNC

In juni kende LUNC moeilijkheden om de prijsdrempel van $0,0001 te overschrijden, waarbij het zelfs onder het steunniveau van $0,000090 zakte. Ondanks de actieve burn-activiteiten door Binance, blijft de prijs van LUNC onder aanzienlijke druk.

Er is echter enig positief nieuws, aangezien de prijs van LUNC in de afgelopen 24 uur met 3% is gestegen. Het wordt momenteel verhandeld tegen een waarde van $0,000087, wat duidt op een potentieel herstel.

Conclusie

Samengevat heeft het LUNC-token te maken gehad met aanzienlijke volatiliteit en prijsdruk, ondanks de grootschalige burn-acties door Binance en de community. Echter, de recente prijsstijging geeft een glimp van optimisme in deze uitdagende tijden.

Ondanks huidige uitdagingen, blijft de commitment van Binance aan het LUNC-token en de innovatieve burn-strategieën van de community, een positieve toekomst voor LUNC suggereren. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze dynamieken het tokenlandschap verder vormgeven.

Ondanks de huidige uitdagingen, blijft Binance’s toewijding aan het LUNC-token en de slimme verbrandingsstrategieën van de gemeenschap, hoop geven voor een positieve toekomst voor LUNC. Het wordt interessant om te zien hoe deze factoren de toekomst van LUNC zullen beïnvloeden.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht LUNC kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Creatie van 2,52 miljoen altcoins is desastreus voor crypto
Zo wil Toncoin 500 miljoen gebruikers aantrekken
Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Bitcoin maakt zich klaar voor ‘bananen-zone’
Crypto analist legt uit: Dit is wanneer de Bitcoin koers weer gaat stijgen