Binance Vernietigd voor $24 miljoen aan BNB tokens

De grootste crypto exchange ter wereld, Binance, heeft haar driemaandelijkse BNB token burn voltooid. Dit is een proces waar BNB tokens worden vernietigd door de exchange.


Nummer 8 van BNB burn is voltooid

Gisteren, 12 juli, heeft Binance 808.888 Binance Coins (BNB) vernietigd. Deze tokens waren op dat moment zo’n $23.8 miljoen dollar waard. De vernietigde BNB tokens zijn uitsluitend tokens die in bezit waren van Binance zelf. Particuliere gebruikers hebben dus al hun BNB munten nog.

Op het moment van schrijven ligt de waarde van 1 Binance Coin (BNB) rond de $31.53 dollar. Op 11 juli, de dag voor de Burn, lag de BNB koers nog rond de $29.45 dollar. Dat betekent dat de BNB koers in twee dagen tijd met zo’n 7 procent is gestegen. Het lijkt er dus op dat het vernietigen van de BNB tokens nut heeft gehad.


Binance team gaat $2.4 miljard aan BNB vernietigen

Binance is van plan om in totaal 100 miljoen BNB tokens te burnen. Dat zal betekenen dat er uiteindelijk nog 100 miljoen BNB tokens in omloop zullen zijn. Op dit moment zijn er 189.000.000 BNB tokens op de markt aanwezig, wat betekent dat er nog 89.000.000 BNB tokens vernietigd moeten worden. Het Binance team zal als eerst de 80 miljoen BNB tokens die ze zelf bezitten vernietigen de andere 9 miljoen BNB tokens zullen worden geburned door de exchange.

Dat het Binance team 80 miljoen BNB tokens burned is niet niks. Met de huidige waarde van de BNB zal dat betekenen dat ze $2.4 miljard dollar aan eigen BNB munten zullen vernietigen.

Door het vernietigen van de munten krimpt het aanbod en kunnen we zeggen dat de tokens ‘zeldzamer’ worden. Dat betekent vaak dat de prijs van de munt stijgt.


Koop Binance Coin (BNB)

Wil je Binance Coins (BNB) kopen? Maak dan een account aan op de grootste exchange ter wereld. Druk op de knop hier onder.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken