bitcoin koers
Bitcoin, Exchange

Binance verplaatst 127.000 Bitcoin ter waarde van meer dan $2 miljard

Binance verplaatst 127.351 Bitcoin ter waarde van $2,06 miljard van een cold wallet naar een nieuwe wallet.

Binance verplaatst meer dan $2 miljard naar een wallet

Het bekende Twitter account genaamd Whale Alert onthulde in een tweet op 28 november dat er 127.351 Bitcoin, ter waarde van $2,06 miljard, was overgedragen van Binance naar een onbekende wallet. De crypto gemeenschap maakte zich zorgen over het motief achter de enorme hoeveelheid Bitcoin die Binance verliet.

Gegevens van Lookonchain onthulde dat Binance inderdaad alle 127.351 Bitcoin had overgezet van een cold wallet naar een nieuw wallet. De cold wallet van Binance had voor de transactie een waarde van nul. Ondertussen vraagt de gemeenschap zich af of de Bitcoin zal worden gedumpt, aangezien Bitcoin vandaag een plotselinge uitverkoop kende.

De cold wallet is dezelfde die grote BTC-bewegingen maakte op 26 oktober en 11 november. De wallet zag een instroom van 127.351 BTC op 18 november. Nu zijn de 127.351 BTC weer overgezet naar een andere nieuwe wallet. Hoewel de redenen onduidelijk bleven geloven sommigen dat dit verband houdt met de reorganisatie van BTCB-Reserve.

CEO Binance verduidelijkt de enorme overdracht

Toen de geruchtenstroom op begon te komen door het mysterie achter de grote Bitcoin overdracht, antwoordde de CEO van Binance CEO dat de overdracht deel uitmaakt van de Proof-of-Reserve Audit. De auditor eiste bewijs dat Binance de wallet beheert. Met die reden stuurde het team van Binance 127.000 Bitcoin naar een nieuwe wallet.

Dit is onderdeel van de Proof-of-Reserve Audit. De accountant vereist dat we een bepaald bedrag naar onszelf sturen om te laten zien dat we de wallet beheren. En de rest gaat naar een ander adres, wat een nieuw adres is. In dit geval is de Input tx groot, en dat geldt ook voor de wijziging. Negeer FUD!

– Changpeng Zhao

Blockchain-beveiligingsauditor Hacken CEO Dyma Budorin beweerde dat dit ook anders bewezen had kunnen worden door tekstverklaringen te ondertekenen van de beoordeelde wallet. Changpeng Zhao verduidelijkt dat het team de auditors hetzelfde heeft verteld, maar dat het niet alle ondertekeningen ondersteunt.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
PlanB: Bitcoin koers kan gigantisch stijging maken tot $500.000
Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?