Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Binance wil crypto exchange in Indonesië te lanceren

Binance is naar verluidt in gesprek met de rijkste familie van Indonesië, de Hartonos, om een crypto exchange te openen.


Binance gaat matig worden in Indonesië

Volgens een rapport gepubliceerd door Bloomberg, wil Binance een crypto exchange starten. Dit willen ze doen in samen spraak met de miljardairs familie Hartonos, de PT Bank Central Asia en het grootste telecombedrijf van Indonesië genaamd PT Telekom.

Als de samenwerking inderdaad wordt afgerond, zou het de tweede crypto-onderneming zijn voor Binance in Indonesië. De eerste kwam in de vorm van een samenwerking met cryptohandelsplatform Tokocrypto.

Een nieuwe crypto-onderneming waarbij de rijkste familie van het land en het grootste telecombedrijf betrokken zijn, zou Binance een sterke positie in het land geven. Ook qua crypto-regelgeving zal de exchange dan veel inspraak hebben. De Indonesische overheid behandelt de cryptomarkt als een investeringsklasse en staat de handel toe naast grondstoffenfutures.


Binance blijft uitbreiden in Azië

Na in het tweede en derde kwartaal van 2021 te zijn geconfronteerd met grote uitdagingen op het gebied van regelgeving, wil Binance nu zijn aanwezigheid in de regio Azië uitbreiden. Zo heeft de Singaporese tak van de exchange onlangs een belang van 18% verworven in een lokale particuliere effectenbeurs, genaamd de Hg Exchange. Ook leidde de crypto exchange een financieringsronde van $ 1,5 miljoen voor een Aziatisch tokenized berichtenplatform, het BBS Network.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten