Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Bioscoopketen AMC accepteert nu online Bitcoin betalingen

De Bioscoop keten ‘AMC Theaters’ accepteert vanaf nu online betalingen in Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin.


Bioscoopgigant gaat crypto valuta’s accepteren

De Amerikaanse bioscoopgigant AMC Theaters accepteert nu eindelijk crypto valuta’s zoals Bitcoin voor online betalingen. Dit nadat het al maandenlang aan zat te hikken tegen de nieuwe betalingsoptie.

De CEO van AMC, genaamd Adam Aron, maakte donderdag bekend dat het bedrijf nu met trots vier grote crypto valuta’s accepteert. Het gaat hier om Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin.

De nieuwe crypto betalingsmethode is al goed voor 14% van AMC’s totale online transacties, aldus Aron. Hier voegde hij aan toe dat de crypto valuta’s zich aansluiten bij traditionele betalingsopties zoals Apple Pay, Google Pay en PayPal.


Dogecoin wordt de volgende crypto die geaccepteerd gaat worden

De prijs van Dogecoin (DOGE), een populaire meme crypto valuta, is het afgelopen jaar met 9.000% omhooggeschoten. Deze cryptomunt wordt de volgende digitale valuta die wordt geaccepteerd voor online betalingen bij AMC. Aron beloofde eerder dat AMC DOGE betalingen voor bioscoopkaartjes zal ondersteunen nadat zijn Twitter-enquête het bedrijf ervan overtuigde de crypto valuta als betaling te accepteren.

Aron voerde uiteindelijk een vergelijkbare poll uit voor Shiba Inu (SHIB), een andere populaire meme crypto valuta die eind oktober Dogecoin op basis van marktkapitalisatie inhaalde.

Het laatste nieuws komt overeen met de plannen van AMC om tegen eind 2021 Bitcoin betalingen voor bioscoopkaartjes te introduceren. Het bedrijf kondigde het plan in augustus aan en breidde uiteindelijk de lijst van crypto valuta’s uit met coins zoals ETH, BCH, LTC en DOGE.

AMC nadert zijn doel om tegen het einde van het jaar crypto valuta betalingen te accepteren. Daarbij is het de eerste met crypto betalingen voor digitale cadeaukaartaankopen.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000 Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000
Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF
MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten