Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Bioscoopketen AMC bevestigd: het gaat Shiba Inu gaat accepteren

De CEO van AMC, genaamd Adam Aron, heeft bevestigd dat de bioscoopketen Shiba Inu tokens gaat accepteren als betaalmiddel voor bioscoopkaartjes. Het bedrijf is naar verluidt al bezig met de implementatie van de SHIB token.


AMC gaat SHIB accepteren

AMC krijgt een vloedgolf aan positieve berichten nu het bedrijf crypto’s accepteert, zo vertelt de CEO.

Na aanvankelijk aangekondigd te hebben dat AMC tegen het einde van het jaar Bitcoin zou gaan accepteren voor online betalingen op zijn website, breidde ’s werelds grootste bioscoopketen de lijst met betaalopties uit naar Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

Vervolgens hield Aron een Twitter-enquête om erachter te komen of klanten ook graag met Dogecoin wouden betalen. Dit deed hij nadat het bedrijf overspoeld was met berichten over de cryptotoken.

Nadat de grote meerderheid van de Twitter-gebruikers vóór de acceptatie van Dogecoin had gestemd, bevestigde het bedrijf dat DOGE in het eerste kwartaal van 2022 zou verschijnen als een van de beschikbare betalingsopties.

Maar daar hield het niet op. Vlak na deze aankondiging vroegen crypto investeerders massaal om de toevoeging van de SHIB token.

Aron startte daarom weer een Twitter-enquête om erachter te komen of het verstandig was voor de filmketen om nog een meme-munt toe te voegen. Meer dan 153 duizend gebruikers namen deel aan de enquête, en maar liefst 81,4% was voor het toevoegen van de Shiba Inu token.


AMC heeft meer crypto plannen

Naast het accepteren van crypto betalingen overweegt AMC ook om een eigen digitale munt uit te geven, die het bedrijf mogelijk op zijn balans vast zal houden. Daarnaast overweegt de bioscoopketen om de wereld van non-fungible tokens (NFT’s) te verkennen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten