Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin bull run lijkt langer aan te houden – bodem ligt op $52k

Waar meerdere cryptocurrencies vandaag een nieuw record hebben neergezet, waaronder Ethereum (ETH) met $4.000, laten gegevens zien aan dat er mogelijk nog meer aan zit te komen.


Crypto-handelaren maken zich klaar

Inmiddels lijkt Bitcoin (BTC) zich te consolideren en vertoont de top cryptocurrency inmiddels tekenen dat het klaar is om de $60.000 weerstand te doorbreken. In de tussentijd lijken veel altcoins hiervan te profiteren waardoor diverse recordhoogtes doorbroken worden, waar Dogecoin (DOGE) een populair voorbeeld van is.

Ook de instroom van stablecoins is al maanden lang groeiend. Dit laat zien dat crypto-handelaren zich klaar aan het maken zijn om op korte termijn posities op diverse crypto’s in te nemen. Dit is op zijn beurt weer erg positief voor de crypto markt in zijn algemeen.

Afgelopen dagen bereikte het aantal Stablecoin-reserves op crypto exchanges een recordhoogte van ruim $11.5 miljard. Momenteel is dit iets teruggezakt, naar circa $11 miljard. Hierdoor blijft het aantal stablecoins op exchanges binnen het bereik voor nieuwe records.


Huidige BTC bodem lijkt $52.000

Tegelijkertijd laat data afkomstig van whales zien dat zij aanzienlijke positief genomen hebben tussen de $54.000 en $58.000. Het grootste cluster van munten afkomstig van whales is een reeks van 120.000 BTC voor $58.000 per stuk.

Dit in combinatie met het toenemende aantal stablecoins op exchanges suggereert dat de bull run voor veel cryptocurrencies niet zo snel zal eindigen als eerder misschien wel gedacht. Data suggereert dat een prijs van BTC van $52.000 de bodem zou moeten zijn. Het is echter niet gegarandeerd dat de prijs van BTC zal stijgen, gebruik dit dan ook niet als handelsadvies.

Bitcoin nieuws

Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen
Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt
McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten