Nieuws

Bitcoin Cash ziet haar koers Explosief stijgen +25%

Vandaag 27 september, maakt de Bitcoin Cash koers een enorme stijging mee. De waarde van de munt stijgt met meer dan 20 procent.

Dit is de reden waarom Bitcoin Cash enorm stijgt

Volgens verschillende cryptocurrency analisten is de prijsstijging veroorzaakt door de cryptocurrency mining bedrijf Bitmain. Volgens Mati Greenspan, marktanalist van eToro wordt de piek ongetwijfeld veroorzaakt door de aankondiging van Bitmain. Bitmain is een van de grootste cryptocurrency mining bedrijven te wereld. Het bedrijf heeft woensdag een initial public offering aangevraagd. Maar waarom is dit nou de reden van de enorme BCH koersstijging? Marouane Garcon eigenaar van het crypto platform Amulet geeft het antwoord: “Het is geen geheim dat Bitmain enorme hoeveelheden Bitcoin Cash bevat, maar nu ze publiek gaan worden, vullen ze hun toch al enorme schatkist met meer geld. ” Ik ben ervan overtuigd dat een flink deel van dit geld door zal vloeien naar de ontwikkeling van Bitcoin Cash.”

De explosieve Bitcoin Cash koersstijging

De Bitcoin Cash koers stijgt vandaag met meer dan 25 procent na de aanvraag van Bitcoin om een IPO te houden. Bitcoin-geld steeg vandaag en steeg meer dan 20% nadat Bitmain een aanvraag had ingediend om initial public offering (IPO) te houden. BCH, de hardfork van de originele Bitcoin klom vandaag naar een koers van $561 dollar. Dit terwijl de prijs 24 uur geleden nog rond de $448 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin Cash koers vandaag met 25,5% stijgt. Door deze koersstijging bereikte BCH de hoogste koers in drie weken tijd.   Bitcoin cash koers, bch koers   Koop Bitcoin Cash | IDEAL

Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.  

Live Crypto koersen