Newsbit

Roger Ver

Bitcoin.com krijgt nieuwe CEO, Roger Ver verlaat positie

Roger Ver

Bitcoin.com heeft Stefan Rust benoemd als nieuwe CEO van het bedrijf. Dit omdat Roger Ver van de functie afstapt. Dit werd op 2 augustus aangekondigd op de website.


Rust: De samenleving gaat een cruciale verandering tegemoet

Rust zal blijven werken aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten van het bedrijf die peer-to-peer elektronisch geld promoten. In een reactie op zijn benoeming zei Rust:

“Ik ben enorm verheugd om de rol van CEO te vervullen in samenwerking met Roger Ver. Samen kunnen we nu het geweldige team en het geweldige merk dat Bitcoin.com is, turbochargen. We zullen een grote rol spelen bij het laten werken van geld voor iedereen, omdat de samenleving zo’n enorme en cruciale verandering ondergaat. Het wordt een wilde rit, dus mis het niet! “


Wie is de nieuwe CEO van Bitcoin.com?

Voordat hij benoemd werd als CEO van Bitcoin.com was Rust het hoofd van Business Development. Hiernaast is Rust ook voorzitter van het Mobile Ecosystem Forum. Voor een uitstap te hebben gemaakt naar de cryptowereld werkte hij bij techgigant Siemens, het telecommunicatie bedrijf Lucent en computerfabrikant Sun Microsystems.

Rust neemt het stokje over van de markante persoonlijkheid Roger Ver. Echter, Ver zal niet volledig van het toneel verdwijnen. Hij zal namelijk dienen als chairman (voorzitter) van Bitcoin.com. Welke taken Ver zal uitvoeren is nog niet helemaal duidelijk.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top