Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin daalt tot $54K vanwege Omikron variant

Meldingen van een nieuwe COVID-variant genaamd Omikron hebben ervoor gezorgd dat de aandelen en cryptomarkt vandaag ingezakt is. De Bitcoin (BTC)-prijs daalde zelfs even tot een dieptepunt van $53.500.


Extreme angst op de cryptomarkt

De Bitcoin prijs zakte binnen een aantal uur met meer dan 9%. De laatste keer dat de cryptomunt tot dit niveau zakte was op 7 oktober. Ook Ethereum is flink gedaald. De koers daalde in een dag tijd met meer dan 10% van $4.400 tot een dieptepunt van $3.930.

Er heerst op dit moment enorm veel angst op de cryptomarkt. Dat is te zien aan de Crypto Fear & Greed Index. Deze bereikte gisteren zelfs een punt van ‘extreme angst’.

Volgens analisten is de extreme angst in de cryptomarkt echter overtrokken. Analist Alistair Milne vertelde:

“Zoveel angst terwijl de Bitcoin prijs gewoon op $54k ligt. De vorige keer dat de BTC prijs op de $54K lag was er extreme hebzucht en stond de index op 78.”

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten