Bitcoin, Ethereum

Bitcoin en Ethereum doorbreken beide hoogste punt ooit

Bitcoin en Ethereum zijn deze week bezig aan een flinke opmars. De twee grootste cryptomunten bereikten vannacht zelfs hun hoogste punt ooit.


BTC en ETH zetten een nieuwe ATH neer

De Bitcoin prijs is de afgelopen 24 uur met 5% gestegen en de afgelopen week met zelfs met meer dan 10%. Vannacht schoot de koers zelfs voorbij zijn oude All Time High van $67.600. Bitcoin bereikte rond 4 uur ‘s nachts zelfs een lokaal hoogtepunt van $58.560.

Bitcoin 1 uur grafiek – Bron: Tradingview

Ethereum bleef niet achter. De munt wist de psychologische $4.800 grens te doorbreken en bereikte rond 7 uur ‘s ochtends zijn lokale hoogtepunt van $4.840. Volgens velen kan de grootste altcoin ter wereld spoedig zelfs een gooi gaan doen naar de psychologische $5.000 grens.

Ethereum 1 uur grafiek – Bron: Tradingview

De laatste All Time High van Bitcoin werd slechts 19 dagen geleden bereikt. Toen steeg de koers tot boven de $67.250. De prijs viel vervolgens echter terug tot onder de $60.000 voordat hij herstelde. Het grootste deel van de wekelijkse winst heeft zich in de afgelopen twee dagen voorgedaan.

Ethereum heeft een vergelijkbaar opwaarts traject gevolgd. Nadat de prijs op 3 november een hoogtepunt van $4.675 bereikte, daalde de koers in het weekend. De prijs is sindsdien flink gestegen waardoor het vanochtend zijn hoogste punt ooit wist te bereiken.

Andere crypto’s die vandaag uitermate goed presteren zijn Cardano (+10%) en Litecoin (+17%).

Bitcoin nieuws

Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Crypto analist: Bitcoin staat op het punt een parabolische stijging te maken
Bitcoin bereikt $67.000: Grote crypto-investeerders kopen massaal BTC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?