Bitcoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Bitcoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Bitcoin en Ethereum raken weerstand met een flip van $42,5K

Gegevens afkomstig van onder andere TradingView hebben aangetoond dat zowel BTC/USD als ETH/USD in de buurt van kritieke range-weerstand handelden toen de week ten einde liep.


Inkopen in weerstand? “Niet geïnteresseerd”

BTC/USD 1-uurs candle chart (bitstamp). Bron: TradingView

Een late stijging de dag ervoor onderbrak een algemene neerwaartse trend na een snelle stijging in de voorgaande week. Vrijdag versterkte echter het idee dat weerstand op langere termijn zou blijven bestaan. In zijn laatste video-update benadrukte Michaël van de Poppe een gebied boven $42.500 dat nodig is om terug te vorderen om long BTC-posities te zoeken. Hierin zei hij het volgende: “Ik weiger in dit stadium bullish te worden over Bitcoin, tenzij we dit niveau voor ondersteuning kunnen omdraaien”.

“Als we zo’n uitbraak hebben waarin we richting $45.000 rallyen en deze zone omdraaien, dan ga ik natuurlijk longs zoeken. Maar op dit moment, in deze structuur, ben ik helemaal niet geïnteresseerd.”

Een soortgelijk verhaal gold voor ETH/USD, ook bij weerstand, met weinig bewijs dat het geroezemoes rond de Londense hard fork zou leiden tot een definitieve verandering in het paradigma op langere termijn.

ETH/USD 1-daagse candle chart (bitstamp). Bron: TradingView

Op het moment van schrijven concentreerde Bitcoin (BTC) zich rondom $40.800. Ethereum verhandelt op zijn beurt tegen $2.750, een daling van $2.835 op de cryptocurrency exchange Bitstamp.


Geen spoor van langdurige bearishness

Anderen waren echter iets optimistischer. Handelaar en analist Rekt Capital beweerde dat Bitcoin “alles goed” deed om zijn vorige prijsklasse sinds mei te dumpen.

Een sluiting boven $40.000 voor het verstrijken van de opties op vrijdag zou de bull-case een boost geven. Ethereum (ETH) aan de andere kant, leek al klaar om het sentiment van de bulls te vergroten met zijn eigen vervaldatum van $357 miljoen op dezelfde dag.

 

Bitcoin nieuws

Amerikaanse spot Bitcoin ETF van One River afgewezen door SEC Amerikaanse spot Bitcoin ETF van One River afgewezen door SEC
Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe
‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop ‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten